Родната сексбомба Драгана Спасовска най-накрая разкри мистериозното си гадже, видя

...
Родната сексбомба Драгана Спасовска най-накрая разкри мистериозното си гадже, видя
Коментари Харесай

Родната сексбомба Драгана Спасовска заби световноизвестен диджей

Родната сексбомба Драгана Спасовска най-сетне разкри мистериозното си гадже, видя HotArena.

То се оказа не кое да е, а международната звезда Марко Карола. Италианецът е измежду най-известните представители на електронната музика. Освен това е измежду топдиджеите в света. През 2015 година на фестивал в Мамая, Румъния, пуска музика 24 часа нонстоп. Няколко години подред неговата празненство идея по клубовете в Ибиса е най-посещаваната. Карола е гостувал и в България. През 2018 година добилият митична известност със своите дълги сетове Марко се качи на сцената " Арена Армеец " точно на 31 декември.

Сексапилната Драгана от години живее в Дубай. Тя се радва на първокласно всекидневие. Винаги е казвала, че е с помощта на гаджето й. До преди няколко дни мъжът до нея бе обгърнат в тайнственост. Преди време показа пред " България Днес ", че точно любовта е повода да се реалокира в емирството. Тогава отхвърли да каже кой е богатият човек до нея. Спасовска най-сетне повдигна завесата и се появи с Карола. Двамата се появиха дружно на празненство в емирството в четвъртък. Те се забавляваха с другари в прочут скъпарски клуб, без да крият близостта си. Ден по-късно Марко имаше присъединяване в друго първокласно локално заведение.

Драгана е измежду любимките на куп международни звезди, с които купонясва в Дубай. Луд по нея е именитият бразилски футболист Роналдиньо. Имаше даже клюки, че двамата с носителя на " Златната топка " за 2005 година имат връзка. Причина за това е текстът, който българката написа под общата им фотография. Той гласеше " Моята обич Роналдиньо ". " С него сме просто другари ", безапелационна беше пред " България Днес " сексапилната кокона. В плен на чара й паднаха още звездата на " Манчестър Юнайтед " Пол Погба и играчът на " Барселона " Усман Дембеле. През лятото тя очарова и капитана на каталунците Жерар Пике. Мъжът на Шакира и Драгана се срещнаха в Дубай. Те купонясваха дружно в скъпарско заведение в емирството. Явно Карола не е ревностен и няма нищо срещу, че гаджето му се забавлява с други известни мъже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР