Родната плеймейтка не пропусна да изрази позиция.Александър, който е аутист,

...
Родната плеймейтка не пропусна да изрази позиция.Александър, който е аутист,
Коментари Харесай

Николета Лозанова за майката на Сашко: Загубила е майчински инстинкт

Родната плеймейтка не пропусна да изрази позиция.

Александър, който е аутист, изчезна в Перник на 11 ноември. Момченцето бе намерено живо и крепко от доброволци. В обществените мрежи бяха повдигнати хиляди въпроси по отношение на изгубването на Сашко, но също по този начин се заприказва и за връзките с майката му - Радостина Цветанова. Жената от няколко години живее в югозападния британски град Суиндън, дружно с нов мъж в живота си. Тя не се завърна в България за издирването на Сашко, само че е била в връзка от самото начало с татко му.

" Майката на Сашко го обича, само че е доста сензитивна. Нервната й система е доста сензитивна и евентуално заради това не можа да издържи да гледа детето. Все отново те са сложни за гледане тези деца ", това показа пред " България он Ер " бабата на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник.

Това, че майката е оставила момченцето и е отпътувала да живее в Англия, провокира бурна полемика в мрежата. Голяма част от родните майки са възмутени от този факт. Популярната моделка Николета Лозанова също не пропусна да изрази мнение по въпроса. Ето какво написа тя в персоналния си Facebook акаунт:

" Жалко, че има майки, които откакто присъдят родителските права на бащата, губят и вродения си майчински инстинкт! " Скоро ще се прибера в България " - в превод “някога си ”, безразлично и безсрамно! ".



Междувременно ето и какви са първите думи на майката на Сашко след новината, че той е открит:  " Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, към момента не съм на себе си – нито физически, нито душевен. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, с цел да ми каже, че Сашко е добре ".

Скоро Радостина Цветанова ще се върне в България, за да се види с детето си, не са срещали от към две години. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценяват.

" До момента съм имала единствено един диалог с проверяващ полицай от Перник и бях подготвена да съдействам, но ми споделиха, че няма по какъв начин разпитът да се организира публично по този метод. Допълниха, когато се прибера, да се свържа с органите на реда ", разказа майката на Александър.

" Предполагам, че в случай че беше похитен, нещата щяха да са свързани и с оповестената премия. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми пояснение е, че това е някакво знамение, защото Сашко е устойчив ", каза разчувстваната майка.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, които са издирвали Сашко. Тя сподели още, че към този момент е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде намерено, но въпреки всичко не е била изгубила вяра и връзката с бащата на сина ѝ ѝ е помогнала.

Радостина Цветанова посочи още, че двамата са разведени, а родителските права са присъдени на някогашния ѝ брачен партньор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР