Родна астроложка, нарекла се Деси в социалните мрежи, публикува звездната

...
Родна астроложка, нарекла се Деси в социалните мрежи, публикува звездната
Коментари Харесай

Родна астроложка със смайващи думи за Мира Добрева

Родна астроложка, нарекла се Деси в обществените мрежи, разгласява звездната карта на Мира Добрева, написа България Днес. Звездобройката разкрива на почитателите на хубавицата от Златоград какъв тъкмо здравословен проблем е наложил хоспитализацията й в Пирогов, хирургичната интервенция и слагането й в медикаментозна кома. За благополучие дългогодишната тв водеща към този момент диша сама и положението й съгласно лекарите се усъвършенства.

Мира Добрева е родена на 12 август 1972 година Луната й се намира в последните градуси на Дева в съвпад с Плутон. Девата е знак, който ръководи храносмилателната система и тънките вътрешности. Всъщност Мира е призната за интервенция на корема, твърди в хороскопа на Добрева астроложката.
-->
„ В картата й виждаме, че директен Плутон прави тригон с Плутон. Това демонстрира, че се прави развой на промяна на храносмилателните органи и всичко излишно ще бъде отстранено “, предсказва Деси. Тя прибавя, че директен Нептун прави съпротива в точката на Луната, и това съгласно нея показвало проблеми с анестезия, висока сензитивност, както и неверни диагнози. Процесът на излекуване нямало да бъде къс и евентуално ще отнеме две години, огласи още астроложката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР