Роджър Федерер се сбогува с професионалния тенис с емоционален мач

...
Роджър Федерер се сбогува с професионалния тенис с емоционален мач
Коментари Харесай

Федерер се сбогува с тениса в изключително емоционален мач

Роджър Федерер се сбогува с професионалния тенис с прочувствен мач на шампионата " Лейвър Къп ", в който швейцарецът и неговият добър другар Рафаел Надал изгубиха с 6:4, 6:7(2), 9:11 против Джак Сок и Франсис Тиафо, осведоми.

Двубоят пред препълнената зала " О2 " в Лондон бе доста натоварен и оспорван, а в паузите тишината бе нарушавана от многочислени подвиквания от трибуните с посланието " Обичаме те, Роджър ".

" Ще минем през това нещо някак, давам обещание ", сподели Федерер през безспирни сълзи в изявлението край корта.

" Беше страховит ден и се веселя, че съм тук, съществено. Насладих се на този мач, защото всичко в него бе за последно. Тук съм с почитатели, другари и семейство, тъй че няма по какъв начин да не бъда благополучен. Мачът също бе страховит “.

" Искам да благодаря на целия тим, който пътува с мен из целия свят. Беше ужасно да играя с тях за " Лейвър Къп " през годините. Благодаря ви! “

" Не чаках кариерата ми да бъде такава. Просто желаех да играя тенис, а вижте през днешния ден къде сме. Това беше едно отлично премеждие за мен “.

" Благодаря на безусловно всички по целия свят за това, което ми дадоха през годините. Жена ми (Мирка) можеше да ме спре преди години, само че не го направи. Позволи ми да играя до тогава, до момента в който желая да го върша. Благодаря ти за това! Нямаше да бъда тук и без родителите ми, тъй че благодаря и на тях “.

" Благодаря на всички Ви за тази фантастична вечер ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР