Роджър Федерер не само ще , но е малко вероятно

...
Роджър Федерер не само ще , но е малко вероятно
Коментари Харесай

Федерер: Ще бъда изненадан, ако играя на "Уимбълдън"

Роджър Федерер освен ще, само че е малко евентуално да се завърне на корта доникъде на 2022 година Това разгласи някогашният №1 пред медии в Швейцария. Федерер продължава да се възвръща от интервенции на колената.

За последно 40-годишният швейцарец игра на " Уимбълдън ", където отпадна на четвъртфиналите. По думите му той " ще бъде извънредно сюрпризиран ", в случай че се завърне за шампионата в Лондон.

" Трябва да бъда доста толерантен и да дам на колената ми време да се възстановят. Следващите няколко месеца ще бъдат основни ", сподели Федерер пред медии в родината си.

Федерер не е печелил купа от Големия шлем, когато победи в Australian Open за шести път. Година по-рано той още веднъж завоюва в Мелбърн, както и рекордната си осма купа на " Уимбълдън ".

" През това лято имах много проблеми с травми. Лекарите ми споделиха, че би трябвало да решат казуса с менискуса ми. Комбинациите от разнообразни процедури изисква по-дълго време за възобновяване. Животът ми няма да се промени, в случай че в никакъв случай повече не играя край в Големия шлем. Въпреки това аз имам вяра в такива чудеса и съм стимулиран да продължа ", сподели още Федерер.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР