Родителите му се срещат в художествено училище и малкият Морган,

...
Родителите му се срещат в художествено училище и малкият Морган,
Коментари Харесай

Вълшебна топлина, романтична наслада и художникът Морган УЕЙСТЛИНГ

Родителите му се срещат в художествено учебно заведение и дребният Морган, най-малкото от трите деца, стартира да учи изобразяване, до момента в който стои в скута на татко си вечер и го имитира.

Морган Уейстлинг е роден през 1964. На 12-годишна възраст към този момент е наясно със своя път в изобразителното изкуство. Избира учебното заведение, в което счита, че ще получи най-хубавото обучение съгласно артистичните си визии и стартира почасова работа в него като чистач, с цел да може да заплаща образованието си.

Докато е към момента се образова, прочут илюстратор вижда рисунките му и още на идващия ден е назначен в една от най-известните организации за кино плакати в Холивуд. През идващите 14 години работи за съвсем всяко кино студио там.

След като години наред рисува съгласно  желанията на Холивуд, Морган взема решение, че има потребност да направи нещо и за себе си. Рисува първата си картина на две деца и това е изцяло задоволително, с цел да грабне вниманието на огромните галерии, като колекционерите стартират да изкупуват платната му, преди още да са поставени в рамки. На първата си независима галерия показва 26 картини, като всичките се продават още същата вечер.

Творбите му се приближават до тънко усъвършенстваните умения и неуморната отдаденост на старите майстори. Емоционалната топлота и детайлността, които влага в тях, ги трансформират в незабравимо естетическо преживяване.

„ Надявам се, че хората ще се любуват на картините ми толкоз доста, колкото аз се любувам, до момента в който ги рисувам. За мен изкуството е моят метод за връзка с другите хора по отношение на това по какъв начин виждам Божието създание. Когато следя работата на различен актьор, се пробвам да преживея света през неговите очи. Това е което прави изкуството толкоз забавно. “


A Helping Hand

 Apple Girl

 Dreams in Blue

 Feeding the Geese

 Indian Stories

 Pocket Watch


A Thankful Heart

 Pennys Rain

 Papa Tea

 Country Schoolhouse

 End Of Harvest

 Strawberry Jam

 Serenity

 Emily’s Corn

 Stringbeans

 Spilled Milk

 The Dance

 The Country Doctor

 Flour Child

 The Gardener

 The EggInspector

 The Quilting Bee

 Reflections

 The Artist

 The First Dance

Картини: greenwichworkshop.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР