Родители, загубили децата си инциденти на пътя, разказват трагедията си

...
Родители, загубили децата си инциденти на пътя, разказват трагедията си
Коментари Харесай

Протестиращи искат драконовски мерки срещу дрогирани и пияни шофьори

Родители, изгубили децата си произшествия на пътя, описват нещастието си пред събралите се пред Народното събрание на народен митинг против войната по пътищата.

Лошото време очевидно е попречило на доста хора да дойдат, така се очакваше да се съберат надалеч повече.

На митинга са доста родители на починали деца, те носят техни фотоси, плакати и описват по какъв начин са изгубили децата си и какво става по-късно с отговорните за гибелта им.

Баба, чийто внук е умрял в злополука край Лясковец, показа пред множеството, че водачът умъртвил момчето, продължава да кара кола и даже преди 20 дни е получил за ден 3 акт. Водачът натрупал 87 санкции преди злополуката, на първа инстанция получил 3 година условно.

Майка, изгубила сина си, описа че момчето й е било помляно от пиянн и дрогиран водач.

Близките на Ани и Явор през днешния ден не погребват единствено децата си, а и сърцата си. Болката не отшумява - тя е като съчка кибрит, при всеки случай се връщаме още веднъж и още веднъж.

Хората упорстват за драконовски ограничения по отношение на пияните и дрогирани водачи, както и против тези, които карат с висока скорост

Емоционалните разкази на родителите провокират сълзи в доста от хората.

Митингът приключи с минута безмълвие, след което хората се насочиха по бул. Цар Освободител " към Орлов мост. Най-отпред бяха родители деца, които носеха техни фотоси. Множеството блокира кръстовището, като придвижването на транспортни средства бе спряно.

Очаква се митингът да се реалокира пред Министерство на вътрешните работи.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР