Родители в Дупница задържаха мъж, за когото деца разказали, че

...
Родители в Дупница задържаха мъж, за когото деца разказали, че
Коментари Харесай

Родители хванаха мъж, преследвал гол момиченца

Родители в Дупница задържаха мъж, за който деца разказали, че се държи непочтено. След учебно заведение обикалял с автомобил най-много към девойките, като пред някои даже се събличал. Бащите на децата през вчерашния ден разбрали кой е той и повикали полиция, показва NOVA.

„ Детето на мой прочут пристигна плачейки. То изясни, че го е следвала кола. Ние обаче имахме сходни случаи с нашите дъщери. Отидохме до къщата на мъжа и я завардихме, с цел да не избяга. Тогава се обадихме и в полицията”, изясни родител.

В един от случаите мъжът е преследвал момиче гол от кръста надолу. Показвал е неприлични жестове.

Карал девойки да се качват в колата му. Децата са обезпокоени и постоянно вървят на групи поради сигурността си.

Мъжът е арестуван за 72 часа мъжа, оповестиха от прокуратурата.

28-годишният мъж е притеглен в качеството на обвинен за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

Извършеното от него действие се отличава с извънреден цинизъм. По делото са събрани доказателства за това, че в края на януари в региона на Основно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ в Дупница, той преследвал малолетни девойки.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение - непрекъснат арест по отношение на обвинения мъж и произнасянето на съда. По делото интензивно се правят голям брой дейности по следствието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР