Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и

...
Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и
Коментари Харесай

Майка остави телефона си да си играе едногодишния й син и стана голяма беля

Родители описаха по какъв начин едногодишното им дете напазарувало от телефона и похарчило близо £1500 за мебели за фамилния дом.

Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, Съединени американски щати описа по какъв начин синът й е закупил мебели от Walmart и е схванала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, оповестява „Mирър“.
Тя е била сюрпризирана, когато й докарали кашони със артикули в къщата. Веднага попитала брачният партньор й и по-големите й деца дали знаят какво се случва.
външна реклама
Оказало се, че зад покупките стои дребният й едногодишен наследник, описват репортажи.

Той бил напазарил стойки за цветя и столове. Някои от стоките били по няколко броя.

„ Дойде един човек с кутия и я остави до вратата. След него пристигна още един, още кутии, стана опашка “, сподели Мадху Кумар, оповестява News12.



Семейството се беше преместило в нов дом и Мадху разглеждала вероятни мебели за закупуване, като ги беше добавила във виртуална количка.

22-месечният хлапак, който обичал да си играе с телефона, решил да натисне бутона, с цел да удостовери заплащането.
Семейството счита, че към 75% от стоките към този момент са доставени, само че за благополучие от Walmart ги успокоили, че ще възстановят всички покупки, които не желаят.

Майка му сподели: „ Той обича телефони, тъй като вижда всички с телефони, братята и сестрите му все са заети с телефоните си. Мисля, че към този момент и той има потребност от телефон.“

Тя не се е ядосала на момченцето и призна, че би трябвало да засилят сигурността на телефоните си с пароли, с цел да не го направи още веднъж.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР