Родители алармират, че 4-годишната им дъщеря е била блъскана от

...
Родители алармират, че 4-годишната им дъщеря е била блъскана от
Коментари Харесай

Родители се оплакват от насилие в детска градина в столичния квартал Витоша

Родители сигнализират, че 4-годишната им щерка е била блъскана от учителка в столична детска градина в регион „ Витоша “, оповестява bTV.

Според бащата детето има освен физически, само че и душевен контузии. Момиченцето се страхувало да влиза в градината. На 19 октомври детето е оставено в градината, макар че е било смутено и не е желало да стои там. По обяд родителите пристигнали още веднъж, с цел да видят по какъв начин е и попитали дали могат да приберат щерка си. Директорката разрешила.

„ Когато преоблякохме детето у дома, видяхме, че има следи на гърба от принуждение. Тогава не устоях и взех решение да направя следствие какво се случва. Детето е сподели: „ учителката ме бутна на леглото и ме удари “, описа Медиан Мосадов, татко на момичето.

Родителите са завели детето на медицински обзор и той е посочил, че има слади от удар с предмет. Затова Мосадов е подал тъжба в 6. районно управление (на МВР) на полицията в София.

Директорката на детската градина Нели Петкова е направила инспекция, която е посочила, че принуждение от преподавател няма.

„ Лошото е, че не са видели нищо. По думите на учителката тя е почнала да съблича детето, тъй като то е влезнало вътре, плачейки и с якенцето си. Първо го е успокоила, застанали са до бюрото, асистент възпитателката е била в другия край и се е занимавала с останалите деца. Събличайки детето, то се е пробвало да се изплъзне от ръцете ѝ. Явно е желало да остане с якето. Учителката е била ударена, само че най-вероятно и то се е блъснало “. Това е научила Нели Петкова от личния състав.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР