Роденият в Русе руски национален вратар Александър Георгиев направи 20

...
Роденият в Русе руски национален вратар Александър Георгиев направи 20
Коментари Харесай

Александър Георгиев блести за успех на Колорадо

Роденият в Русе съветски народен вратар Александър Георгиев направи 20 спасявания при триумфа на Колорадо над гостуващия Ню Джърси с 6:3 в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига. 

Домакините изковаха триумфа в последната третина, в която означиха три безответни попадения, а с актив от 16 точки се изкачиха на върха в Централната дивизия.

Мико Рантанен се отличи с два гола и асистенция, Майлс Ууд и Нейт Маккинън прибавиха по гол и асистенция, Райън Йохансен и Рос Колтън също вкараха, а Кайл Макар способства с три асистенции.

Тимо Майер, Дъги Хамилтън и Тайлър Тофоли бяха точни за Ню Джърси, за който поради травми не играха главните нападатели Джак Хюз и Нико Хишийр.

Сан Хосе завоюва с 2:1 против гостуващия Филаделфия и записа първа победа за сезона, прекъсвайки серия от 11 следващи провали, което беше подравнен отрицателен връх за старт на акция в лигата. Антони Дюклер приключи с гол и асистенция за попадението на Вилиан Еклунд при цифров превес, а Макензи Блекууд отрази 38 шайби за триумфа.
   
Джоел Фарабий беше прецизен за Филаделфия, който загуби за пети път в шест мача, макар че насочи 39 точни удара против 19 на противника в мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР