Роденият в Пловдив Лазар Крумов научи днес присъдата си за

...
Роденият в Пловдив Лазар Крумов научи днес присъдата си за
Коментари Харесай

Уби жена с камиона си и избяга! Справедливо ли е наказанието му?

Роденият в Пловдив Лазар Крумов научи през днешния ден присъдата си за гибел, породена по несъобразителност, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 24-годишният мъж бе упрекнат за това, че при маневра на заден ход на товарен автомобил " Ивеко " е прегазил 79-годишната Василка Димитрова, след което избягал от мястото на престъплението.

Инцидентът е станал на 7 юни 2019 година в село Маноле.

" Съжалявам доста! Признавам се за отговорен! Не видях дамата, изплаших се, само че по-късно незабавно се предадох. Не желая да лежа в пандиза ", съобщи пред съдията през днешния ден Лазар Крумов.

Адвокатът му посочи, че Лазар се уплашил да не бъде пребит от сина на починалата стара жена и незабавно отишъл при родителите си. Те се обадили на юрист, който пък ги посъветвал синът им да се съобщи.

В последна сметка делото завърши по съкратената процедура поради признанията на обвинения. Той бе наказан на 3 години условно, с 5-годишен изпитателен период. Освен това шофьорската брошура на Лазар Крумов бе отнета за 4 години, а той ще би трябвало да заплати общо 5100 лв. разходи по делото и адвокатски хонорар на 6-те деца на умрялата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР