Родените в следните години: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974,

...
Родените в следните години: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974,
Коментари Харесай

2022 е годината на Черния воден тигър. Синьо, зелено, червено, жълто ни носят късмет

Родените в следните години: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 или 2022, са под знака на Тигъра в китайския зодиак.

Черният воден тигър съставлява сила, мощ, отбрана, алтруизъм, водачество, целенасоченост, почитание, революционни хрумвания, само че също по този начин накърнимост, сензитивност, нарцисизъм, надценяване. Неподвижният детайл на Тигъра е дърво, до момента в който 2022 е година на водата, съгласно китайските пет детайла. Тъй като водата е еквивалент на черен цвят в системата от пет детайла, годината 2022 се назовава още Ян Черен тигър.

Тигърът е третият от дванадесетте китайски зодиакални знака, а негов сътрудник в европейския хороскоп е Водолей.

Тигърът е най-съвместим със знака на Свинята от китайския хороскоп, защото тя и Тигърът са подготвени да вършат жертви един за различен и имат сходни житейски цели.

Родените под знака на Коня също са в положение да заловен окото на Тигъра и връзката им ще се гради върху взаимно доверие и почитание. Тигърът би могъл да има топла връзка и с родените под знака на Кучето.

От друга страна, Маймуната и Тигърът имат спорни персони. Те желаят и имат потребност от разнообразни неща и непрекъснато ще се карат в една връзка.

Тигрите и Змиите не се схващат и връзката ще бъде цялостна с съмнение и безчувственост.

През новата китайска година на повече благополучие ще се радват родените под знака на китайските зодии Кон и Куче. Те ще имат шанса да намерят същинската обич, а бизнесът им ще процъфтява, ще се радват на положителни облаги.

В китайската просвета водата символизира виталната същина, зрелостта и дълбоките страсти. Водата в своята Ян форма се характеризира с добрина, зоркост, памет, любознание, възприятие за наблюдаване.

Цветовете, които ще ни донесат шанс и ще прибавим в интериора или визията си са синьо, зелено, алено, жълто. Използването на всяка от тези багри би трябвало да се ползва съгласно региона, за която желаете да оптимизирате възможностите си за триумф. Така да вземем за пример синьото е желано за договаряния, изявленията за работа и връзка, зелено за адаптиране към нова работа, ново място за живеене или ново начало като цяло, алено за сантиментални срещи и в очакване на раждането на момче или момиче, жълтият – за придобиване на недвижими парцели.

Какво още ще ни донесе новата китайска година, занапред следва да разберем.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР