Родената в Русия моделка, но живееща в САЩ, Анастасия Квитко,

...
Родената в Русия моделка, но живееща в САЩ, Анастасия Квитко,
Коментари Харесай

Руската Ким Кардашиян този път съвсем подлуди феновете, показа почти изцяло големите си голи гърди и дупе

Родената в Русия моделка, само че живееща в Съединени американски щати, Анастасия Квитко, която е известна със своята ексцентрична фигура и е наричана " съветската Ким Кардашиян ", сподели на страницата си в " Инстаграм " фотоси, които поразиха със смелостта си даже най-преданите й фенове, привикнали към откровените й фрагменти.

Новите фотографии на обилната хубавица се появиха в нейните " Истории " в обществената мрежа. На тези фотоси тя е запечатана в долни дрехи, което съвсем не съумява да скрие нито гигантските й гърди, нито апетитните й задни елементи.



Красавицата към този момент има 4,4 милиона почитатели в " Инстаграм ", които непрекъснато я засипват с похвали.



Самата тя в едно от интервютата си за съветско издание споделя за скромния си метод на живот преди да стартира кариерата си на фотомодел, само че си замълчава за пластичните интервенции.



" Преди да стана на 17 години имах доста негативно отношение към своята осанка. Мислех се за дебела. Не единствено се снабдих с огромно дупе през тези години, само че и бюстът ми много израсна и на фона на моите съченички всичко това не изглеждаше напълно обикновено. Тогава доста желаех да отслабна ", споделя Квитко. " Никога не съм си мислила, че мога да стана модел, само че срещнах известния фотограф Анвар Норов от Москвы, работещ за стилните списания, и всичко се промени ", споделя още съветската Ким Кардашиян.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР