Роден е в Богота, в момента е на 58 г.

...
Роден е в Богота, в момента е на 58 г.
Коментари Харесай

Първородният син на Пабло Ескобар: Изнасилил е майка ми, когато е била на 13 г., бих му дал смъртна присъда!

Роден е в Богота, сега е на 58 година Майка му е убита, осиновява го сътрудникът от МИ-6 Патрик Уиткам. Няколко пъти Пабло Ескобар пробва да го отвлече. Живее в Англия и в Майорка. Пише книги, рисува картини, бранител на природата. Първородният му син Роберто Сендоя Ескобар даде изявление за " Телеграф ".

- Г-н Ескобар, какво е да си първороден наследник на най-големия наркотрафикант в света – присъда, проклинание или благословия?

- Много е необичайно. Не е обикновено да имаш за татко всеобщ палач и в това време най-големия наркотрафикант в целия свят. Давам най-хубавото от себе си, с цел да отстранявам тези обстоятелства. Един от методите да го реализира е, като написах всичко в книгата „ Син на Ескобар-Първороден “. След това ми олекна и се успокоих. Вече е отвън главата ми. 45 години живях като с присъда, желаех да се отдръпна от цялото това нещо. В този смисъл да си наследник на Пабло Ескобар е присъда.

- Какво е мнението ви за опиатите, които татко ви е продавал с тонове в целия свят посредством картела Меделин?

- Аз съм 100% против дрогата, мразя я. Мога да ви кажа още, че не пия алкохол, не пуша. Понякога обаче си похапвам повечко, тъй като имам добър вкус. Обичам природата и животните и да съм измежду тях, не съм унищожителен и доста се старая да съм тъкмо противоположното на татко ми. Но и аз съм човек и от време на време се нервирам.

- Ако бяхте арбитър, каква присъда щяхте да дадете на татко ви Пабло Ескобар?

- Смъртна присъда. Публично обесване. Този човек самичък си е разрешил да се трансформира в мегаломан, в злобен човек, умъртвил хиляди хора, да се държи подмолно и това няма по какъв начин да не бъде казано. Неговото държание не може да бъде извинено и аз самият по никакъв метод не мога да оправдая дейностите му. Има още нещо. Пабло Ескобар Гавирия е изнасилил майка ми, когато тя е била на 12 години, и по-късно е забременяла. Това е педофилия, на никое място в целия свят не може дете под 16 години да прави секс и това да не е закононарушение. Той е постъпил по същия метод и с майката на моя полубрат.

- Изнасилил е момичето, за което след това се е оженил?

- Да. Тогава тя е била на 13 години. Този човек с изключение на наркотрафикант и всеобщ палач е и изнасилвач педофил, който е обичал да прави секс с дребни девойки. Не зная по какъв начин е във вашата страна, само че в целия свят това е закононарушение.

- Да, същото е и в България.

- Представете си какво мисли едно момче, когато прочете, че майка му е била изнасилена на 12 години. Не е добре, това не е по никакъв начин добре.

- Съжалявам да чуя това...

- Да, в действителност е доста тъжно.

- В книгата описвате вашия осиновител, наричате го татко. Как се случи това и по какъв начин тъкмо сътрудникът на МИ-6 Патрик Уиткам ви осинови?

- Предполагам, към този момент знаете, тъй като сте чели книгата ми (смее се). Но въпреки всичко ще го опиша много кратичко за вашите читатели. Мога да кажа, че Патрик Уиткам е като английския Джеймс Бонд. Той е бил изпратен да работи в Колумбия още в зората на наркотрафика. Това е единствено дребна част от историята. Истината е, че посредством сътрудници като него Англия е желала да управлява бизнеса с подправени пари в Колумбия. Той е бил изпратен там като делегат на английското държавно управление за незаконното отпечатване на пари и управлението на държавното управление в Колумбия финансово. По този метод тайните служби на Англия и Централно разузнавателно управление на САЩ са направлявали финансите на страна наоколо до Щатите, съвсем до границата. Това е била доста добра тактика за времето си. Ако погледнете в документа ми за раждане, ще видите името на дон Грегорио Батиста, който е мой кръстник и другар на доста известни персони като Джон Кенеди. Той контролираше цялата страна - експорт на газ, кафе. Мога да кажа, че през 70-те години английските секретни служби направляваха Колумбия.

- Но въпреки всичко не ми казахте по какъв начин тъкмо ви намира сътрудник Уиткам?

- По време на транспортиране на принтирани пари с бронирани джипове, което се изпълняваше от сътрудници на МИ-6 и сътрудници на американски спецслужби. По време на подобен курс биват нападнати от група, работеща за картела Меделин. Един от тях взима парите и ги скрива в къща. Разиграва се престрелка, всички били убити без двама души. Когато Патрик влезнал в къщата, видял младо момиче, което умирало, имало огнестрелна рана в гърба. Цялото било в кръв. Това била моята майка. В същото време аз съм бил малко дете в кошарка в един от ъглите. Преди да почине, майка ми споделила на Патрик Уиткам: „ Грижи се за моя наследник Роберто “. Сега съм на 58 години и към момента се разсънвам през нощта от писъци в главата ми.

- Кога разбрахте, че сте първороден наследник на Пабло Ескобар?

- Много е комплицирано да се отговори. Много пъти през детството ми в Колумбия осиновителят ми ме е водил на задачи с него. Срещаше се и с братята Гавирия. Пабло Ескобар беше разпределил всички от семейството на разнообразни позиции в картела Меделин. Имам фотография с Густаво Гавирия, който се занимаваше с парите, които пък след това отиваха в МИ-6. Летяхме с хеликоптер, с цел да се срещаме с тях. Тогава бях просто дете и не знаех кои са тези хора. Веднъж на среща с членове от картела Меделин срещнах мъж, който сподели, че се споделя Пабло Ескобар. Той седна да приказва с мен и ми сподели, че е мой татко. Дотогава мислех, че англичанинът е мой татко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР