Robinhood, значителна сила в сферата на търговията с криптовалути, отново

...
Robinhood, значителна сила в сферата на търговията с криптовалути, отново
Коментари Харесай

Robinhood добавя нова криптовалутата за потребителите в ЕС

Robinhood, забележителна мощ в областта на търговията с криптовалути, още веднъж притегли вниманието с неотдавнашното си известие за включване на криптовалутата Optimism (OP) за своите консуматори в Европейски Съюз.

Този стратегически ход на Robinhood има за цел да диверсифицира своите оферти, като в допълнение затвърди позицията си на пазара наред със съществуващия набор от почти 30 криптовалути.

Включването на Optimism разпали любознание в крипто общността, изключително на фона на продължаващата пазарна волатилност.

Въпреки че този листинг съставлява евентуални изгоди, като да вземем за пример по-голяма видимост и досегаемост за OP, не престават да съществуват въпроси по отношение на по-широките му последствия.

От значително значение е да се подчертае, че понастоящем търговията е лимитирана до съответни юрисдикции в Европейски Съюз, където Robinhood оперира, което акцентира стратегическото разширение на платформата.

Въпреки че е изправена пред пазарни разтърсвания, Optimism има опция да се възвърне с това листване. Неотдавнашният ѝ спад обаче отразява провокациите, присъщи на пейзажа на криптовалутите.

Към момента на последната актуализация OP се търгуваше на цена от $3.14, което демонстрира спад от малко над 1% по отношение на предходния ден, като забележителният еднодневен размер на търговия възлиза на $303 милиона, което демонстрира продължаваща пазарна интензивност и интерес.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР