Робин Уилямс отне живота си през 2014 г. и чувството

...
Робин Уилямс отне живота си през 2014 г. и чувството
Коментари Харесай

Шок след аутопсията на Робин Уилямс, какво откриха

Робин Уилямс лиши живота си през 2014 година и възприятието за загуба измежду феновете към момента не е стихнало.

Хората не престават да скърбят за загубата на един от най-хубавите комици и артисти в света. Той излъчваше положителни усеща към всички, които се любуваха на осъществяванията му.

Наскоро обаче се заприказва, че Уилямс е страдал от нещо доста повече от меланхолия, която е довела до преждевременната му гибел. Аутопсията му разкри някои потресаващи обстоятелства. Очевидно Уилямс е страдал от LBD или деменция с телца на Леви. Това е едно от най-увреждащите мозъка болести. Още по-лошото е, че се допуска, че той дълго е криел диагнозата си от брачната половинка си Сюзън Шнайдер.

Деменцията с телца на Леви е прогресиращо дегенеративно заболяване на мозъка, характеризирано от постепенната поява на когнитивен крах, съпроводен от появяването на зрителни халюцинации и тежки двигателни нарушавания. Приликата на признаците, изключително в ранен стадий, с заболяването на Алцхаймер, заболяването на Паркинсон и шизофренията затруднява слагането на вярната диагноза.

През 2014 година Робин Уилямс е диагностициран с заболяването на Паркинсон, само че след консултация с невролог е открито, че артистът е страдал от над 40 признака на LBD.

Вдовицата му показва, че когато е разговаряла с лекарите, те са споделили, че казусът на Уилямс е " най-лошата патология, която са виждали ".

Каквото и да е преживявал мъжът ѝ, той е предпочел да страда безмълвно, вместо да натоварва близките със личното си влошаващо се здравословно положение. Шнайдер разказва пред " Нюролоджи " провалите, до които го е довело положението на Уилямс.

" Робин непрекъснато питаше: " Имам ли заболяването на Алцхаймер? Деменция? Дали съм шизофреник? Отговорите бяха най-хубавите, които можехме да му дадем: Не, не, не. Нямаше признаци за тези болести. Сега ми е ясно, че най-вероятно той е пазил дълбочината на признаците и страданието си надълбоко в себе си ", изяснява Шнайдер, предава БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР