Роберто Кавали, който почина на 83-годишна възраст, е успял да

...
Роберто Кавали, който почина на 83-годишна възраст, е успял да
Коментари Харесай

Кой ще наследи $550 млн. на Роберто Кавали?

Роберто Кавали, който умря на 83-годишна възраст, е съумял да натрупа едно доста благосъстояние, което в този момент ще премине в ръцете на децата му. Става въпрос за 550 милиона $.

Израснал в семейство на художници, Кавали наследява техния креативен дух и се впуска в личните си артистични инициативи на 14-годишна възраст. Успехът идва с неговата специфична технология, която разреши щемпел върху кожа. Този патент му носи интернационално самопризнание.

Кавали има шест деца: Томазо и Кристиана от първия му брак и Робърт, Сара и Даниеле от втория му брак.

Миналата година, на 82-годишна възраст, дизайнерът стана татко за 6-и път. Той и приятелката му Сандра Нилсон, станаха родители на момченце. Двойката кръсти детето си Джорджио в символ на респект към бащата на дизайнера, който той изгубил, когато бил единствено на 4 години.

Преди години Роберто Кавали упълномощил на италианския проектант Итало Рота да проектира и построи превъзходно имение във Флоренция върху неговия парцел от 32 акра. Домът разполага с публична всекидневна с мраморни подове, камина, остъклена веранда, закрит плувен басейн и каменна парна баня. Има и обилие от изобразително изкуство, от ренесансови картини до модерни творби, плюс обособена постройка, в която се обитава ателието на Кавали, написа businessnovinite.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР