Робърт Гарсия, треньор на Антъни Джошуа, обяви, че британеца сам

...
Робърт Гарсия, треньор на Антъни Джошуа, обяви, че британеца сам
Коментари Харесай

Треньорът на Джошуа: Сам се победи

Робърт Гарсия, треньор на Антъни Джошуа, разгласи, че британеца самичък си е отговорен за загубата от Олександър Усик. Ей Джей отстъпи с разграничено съдийско решение предходната събота в Джеда, Саудитска арабия. Това бе втора поредна загуба от украинеца за Джошуа, след провалянето предишният октомври в Лондон.

Според Гарсия най-лошият противник на Джошуа е била душeвността му. Според статистиката Ей Джей е водил в резултата до 9-и рунд, само че изрично загуби последните 3 елементи и се провали.

„ В деветия рунд при нас в ъгъла си казахме, че имаме багра в ръцете си “, разгласи Гарсия пред IZQUIERDAZO. „ Но Усик излезе по-силен най-после. Мислех си в последните дни, че Джошуа самичък се победи. Психически не съумя да се наложи. Психиката му бе това, което го победи. Той загуби религия в 10-и и 11-и рунд. 10-ият беше доста огромен за Усик. Той промени целият мач. И душевен Джошуа загуби “, добави Гарсия.

47-годишният треньор призна, че в лагера на Джошуа са се надявали да стигнат до нокаут или най-малко до доста тежък удар против съперника, в последните няколко рунда.

„ В оня миг се надявахме на добър удар, тъй като Антъни има тежък удар. Един добре пласиран удар може да промени мача. На това се надявахме, тъй като доминирахме дотогава “, призна още Гарсия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР