Роб Халфорд, Иън Хил, Глен Типтън, Скот Травис и Ричи

...
Роб Халфорд, Иън Хил, Глен Типтън, Скот Травис и Ричи
Коментари Харесай

Judas Priest празнуват 50 г. у нас

Роб Халфорд, Иън Хил, Глен Типтън, Скот Травис и Ричи Фолкнър ще обтегнат крепко жиците, с цел да разтресат дребното село Могилово край Стара Загора, тъй че да се чуе най-малко до София, по какъв начин именитата им метъл тайфа Judas Priest чества 50-тия си рожден ден.

Това ще се случи на 19 юли, в третата вечер на фестивала Midalidare Rock, а единствено десетина дни по-късно ще пробват какъв брой здрави са вратовете на почитателите на един от най-големите метъл конгреси в Европа – Wacken в Германия, предава Монитор.

Необичайната спирка в България е част от международното турне на една от най-важните групи в музикалната история, в което британците събират каймака на цялата си половинвековна кариера. „ Изборът на Judas Priest не е инцидентен. Както обещахме, задачата на второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley е да надгради и развие старта от 2017 година

Това турне на Judas Priest ще е нещо несравнимо с досегашните им концерти, за което приказва и фактът, че са определени за хедлайнер на Wacken 2020, а почитателите в България ще могат да видят специфичното им юбилейно шоу преди този момент “, споделя Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, уредници на фестивала в долината на виното.

Второто издание на феста ще се организира на 17, 18 и 19 юли 2020 година След като към този момент е разгласен първият огромен хедлайнер, в продажба са и тридневните билети за музикалния маратон, които костват 100 лв.. След оповестяване на втория хедлайнер скъпите хартийки ще скочат на 120 лв..

Последният студиен албум Priest - “Firepower”, излезе през 2018 година и се трансформира в най-високо класирания запис в кариерата на бандата. През 2010 година Роб Халфорд и компания завоюваха „ Грами “ за „ Най-добро метъл осъществяване “, а единствено преди дни получиха втора номинация за влизане в Рокендрол залата на славата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР