Ритуал с яйце за пари и щастие Наистина ми помогна

...
Ритуал с яйце за пари и щастие Наистина ми помогна
Коментари Харесай

Ритуал с яйце за пари и щастие от Ванга! Проверено!

Ритуал с яйце за пари и благополучие

Наистина ми оказа помощ доста! Ако знаех, че всичко е толкоз просто, щях да го направя от дълго време!

Добър обред с яйце за пари. Дори не подозирах, че такова нещо е допустимо! Помогна ми доста, по тази причина го споделям с другите.

Не става въпрос за милиони, само че за напълно прилична сума. Предайте този обред нататък и Бог ще ви помогне в делата ви. Успех!

Ритуалът за пари и богат живот може да се направи по доста способи. Това е бърз и елементарен метод да го извършите.

За да поправите финансовото си състояние, можете да употребявате този обред, като прочетете избран текст на яйцето. Освен това е допустимо да се поправя финансовата обстановка даже и за тези, които въобще нямат пари.

Необходими са ви едно яйце, три монети от 10 стотинки и три свещи, купени от църквата в навечерието на ритуала.

Монетите би трябвало да бъдат сложени в триъгълен съд с противоположната страна надолу, поставете и църковни свещи, а в центъра яйцето. След това запалете свещите и би трябвало да кажете тъкмо 33 пъти думите:

„ Бялата кокошка снесе яйце на чиста поляна, яйце на благосъстоянието. И който вземе това яйце и го изяде, той ще стане богат и повече няма да знае що е неволя. По полянката аз, Божият раб вървях, открих яйцето, изядох го и благодарих на нашия Господ за изпратения подарък. Сега благосъстоянието няма да ме напусне. Амин. ”

Вижте още: Кифлички със сладко – най-вкусната домашна рецепта

След това поставете трите свещи на печката, изсипете студена вода в тенджера и сварете яйцето. Счупете го в челото си, като кажете: “Чупя това яйце за себе си, възползвам се от всичките му изгоди. ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР