ританският премиер Тереза Мей ще има следващата седмица разговори за

...
ританският премиер Тереза Мей ще има следващата седмица разговори за
Коментари Харесай

Тереза Мей ще разговаря с Жан Клод Юнкер за Брекзит следващата седмица

ританският министър председател Тереза Мей ще има идната седмица диалози за Брекзита с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
В публикуваното нощес известие на Даунинг стрийт 10 не се показва точната дата на диалозите, само че се отбелязва, че през идващите дни Мей има намерение да беседва с ръководителя на всяка от страните членки на Европейски Съюз. В понеделник ще има среща на министъра за Брекзита Стив Баркли с основния европейски договарящ Мишел Барние, се споделя в известието. А във вторник следва изказване на основния прокурор Джефри Кокс по отношение на нужните промени, които да предотвратят правния риск от това Обединеното кралство да попадне за неограничано време в клопката на така наречен защитен механизъм за междуирландската граница, съобщи Ройтерс.
Мей е написала писмо до 317 консерватори от Камарата на общините, в което ги приканва "да преодолеят това, което ни разделя ". Писмото бе предшествано от ново унизително проваляне в Народното събрание на проектите й за Брекзита. В текста тя показва "разочарование " от вота и отбелязва, че "историята ще съди всички нас за присъединяване ни в този развой ", оповестиха Ройтерс и ДПА.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР