Рита Ора публикува в Instagram откъси от новия си клип

...
Рита Ора публикува в Instagram откъси от новия си клип
Коментари Харесай

Рита Ора е с българска носия в най-новия си клип

Рита Ора разгласява в Instagram фрагменти от новия си клип към песента Bang, която е взаимен план с Дейвид Гета. На тях певицата носи българска национална носия, а зад нея се виждат панелните блокове на квартал " Тева " в Перник, съобщи Liberta.

Изпълнителката, която е с албански генезис, разгласява и фрагменти от замръзнала Бузлуджа. Премиерата на видеото е на 12 февруари, макар че то беше снимано в средата на декември 2020 година " Bang " е част от миниалбума на Рита Ора, озаглавен Big. В плана вземат участие и казахския диджей и продуцент Иманбек Зейкенов, рапъра Gunna, както и и аржентинския ров реализатор Khea.

" Готови ли сте? Нямам самообладание всички да видите и чуете това! Моят личен мини-филм ", написа Ора под един от оповестените клипове в обществената мрежа. На него се вижда по какъв начин певицата, дружно с няколко души се возят по черен път, в каросерията на пикап. Сцената е снимана с дрон. За да снима в паметника, който е държавна благосъстоятелност, екипът от Англия е получил особено позволение от регионалния шеф на Стара Загора. Преди да го даде, той е помолил да бъде срещнат със сюжета, с цел да се увери, че в него няма нецензурен или други подиуми, които по някакъв метод могат да накърнят имиджа на монумента. Друг от клиповете демонстрира зимни фрагменти от Бузлуджа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР