Рискът тази война да излезе извън границите на Украйна е

...
Рискът тази война да излезе извън границите на Украйна е
Коментари Харесай

Костов: Русофилите тук не харесват Русия или Достоевски, а Путин. Целта му е да деукраинизира Украйна

" Рискът тази война да излезе отвън границите на Украйна е огромен и изобщо не би трябвало да се подценява. Четох доста забавно мнение, че задачата на Путин към този момент не е да денацифира, а да деукраинизира Украйна. Според мен вероятността съветската войска да завземе цяла Украйна е дребна и това значи, че тази война ще продължи дълго. Това е ужасяващо. Всеки ден виждаме цивилните жертви и страданията на хората ", добави той.

" Ако съветските сили отстранят Зеленски, това ще го трансформира в икона. С възможното ликвидиране на Зеленски Русия ще се самоизолира за десетки години. Зеленски ще седи дълги години сред цивилизования свят и Москва. Защо ще го убиват? Защото е защитил родината си? ", попита Костов.

" Мен ме вълнува какво става и в България сега. В България русофилите харесват режима на Путин. Те не харесват Русия и не харесват Достоевски, те харесват Путин. Войната унищожи цветовете и към този момент има единствено черно, бяло и сиво. Българското държавно управление не би трябвало да се спотайва и колебае. Кабинетът би трябвало да вземе решителна позиция и да противодейства на съветската хибридна експанзия. Според мен службите не дават достоверна информация и не може да им се има доверие. Правителството би трябвало да работи, а не да изчаква и да върви след събитията. Ако държавното управление не реагира и се движи по вълната, мъчно ще изкара цялостен мандат. Управляващите би трябвало да заемат самодейна позиция и да окажат цялостна поддръжка на Украйна ", безапелационен бе някогашният министър председател.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР