Риши Сунак нарежда преразглеждане на кварталите с нисък трафик и казва, че е на страната на шофьорите

...
Съгласно LTN местните съвети се опитват да ограничат трафика в
Коментари Харесай

Съгласно LTN местните съвети се опитват да ограничат трафика в градските и градските центрове - като шофьорите често са възпрепятствани да използват тихи жилищни пътища като -маршрути и също така насърчава използването на други видове транспорт.

Противниците на схемата обаче казват, че тя е създала горещи точки на трафик, което означава, че хората в крайна сметка прекарват повече време в колата си.

Г-н Сунак каза пред вестника: „По-голямата част от хората в страната използват колите си, за да се придвижват и са зависими от колите си. Когато имам късмета да се прибера в Северен Йоркшир, това е по-представително за това как повечето страната живее, където автомобилите са важни.

„Просто искам да съм сигурен, че хората знаят, че съм на тяхна страна в подкрепата им да използват колите си, за да правят всички неща, които имат значение за тях. „

Представянето на автомобилистите и собствениците на автомобили идва след минималната победа на консерваторите на междинните избори в Ъксбридж и Руислип по-рано този месец, при които кандидатът на торите се докосна до местните опасения относно разширяването на ултра- зона с ниски емисии (ULEZ).

Този успех накара някои депутати от торите от дясната страна на партията да настояват г-н Сунак да се ангажира с преосмисляне на нетната нула, на фона на надеждите да атакува зелените амбиции на лейбъристите.

„Епохалното решение на ULEZ е добра новина“

Приемането на политиките на LTN разгневи някои депутати от торите, които критикуваха мерките като атаки срещу шофьорите, а през последните месеци това стана повод за безпокойство сред някои от дясната част на консерваторите Партия.

Консервативният депутат Ник Флетчър предположи в Камарата на общините по-рано тази година, че плановете за контрол на трафика, обсъждани от местните съвети в Обединеното кралство, са част от „международна социалистическа концепция“, която ще отнеме личните свободи.

Прочетете още:

Въпреки това, това не е първият път, когато министър-председателят напада LTNs.

През миналото лято Конкурс за лидерство на торите, той обеща да преразгледа политиките, за да вземе предвид въздействието върху службите за спешна помощ и отхвърли призивите за промяна на крайния срок за забраната за продажба на нови бензинови и дизелови автомобили до 2030 г.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР