Риши Сунак направи тежък намек за това кога ще бъдат

...
Риши Сунак направи тежък намек за това кога ще бъдат
Коментари Харесай

Риши Сунак дава представа с три думи кога ще бъдат общите избори

Риши Сунак направи тежък намек за това по кое време ще бъдат общите избори на фона на възходящите спекулации, че може да свика предварително гласоподаване.

Премиерът подхрани слуховете, че може да свика предварителни избори този обяд, когато не съумя да отхвърли, че скрито възнамерява гласоподаване през май по време на изявление за BBC Radio 2.

Но откакто това провокира изборна тресчица в Уестминстър, господин Сунак се върна в ефира, с цел да понижи упованията за ненадейно гласоподаване. В изявление за локалното радио BBC няколко часа по-късно той настоя, че „ нищо не се е трансформирало “ от по-рано тази година, когато допусна, че е по-вероятно да има гласоподаване през есента или зимата.

Той сподели, че: „ Бях доста явен за това при започване на годината, че работното ми съмнение за изборите е през втората половина на годината – нищо не се е трансформирало от този момент. “

По-рано по BBC Radio 2, водещият Джеръми Вайн му беше споделил, че „ осведомените хора “ допускат, че той ще „ отреже и ще се кандидатира “, като п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР