Риши Сунак беше уволнен от официалната служба за наблюдение на

...
Риши Сунак беше уволнен от официалната служба за наблюдение на
Коментари Харесай

Риши Сунак беше уволнен от наблюдаващия орган, след като „подвеждащите“ искове за убежище бяха изчистени

Риши Сунак беше уволнен от формалната работа за наблюдаване на статистиката поради изказванието му, че държавното управление е „ изчистило “ насъбраните претенции за леговище.

Статистическият орган на Обединеното кралство стартира следствие, откакто министър председателят беше упрекнат в „ гола неистина “ по отношение на положението на изоставането. Сър Робърт Чот, ръководителят на наблюдателния орган, през днешния ден постанови, че „ епизодът може да повлияе на публичното доверие “ и сподели, че не е изненадващо, че „ някои хора може да се почувстват подведени “ от известието на държавното управление.

Говорителят на вътрешните работи на Lib Dem Алистър Кармайкъл подаде тъжба до службата за наблюдаване на статистиката, „ с цел да изрази угриженост по отношение на неправилното показване на данните за насъбраните молби за леговище от министър-председателя в обществените медии “. Той уточни туит на господин Сунак от 2 януари, в който се споделя: „ Казах, че това държавно управление ще почисти насъбраните решения за леговище до края на 2023 година Точно това направих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР