Рио Фърдинанд бе един от големите защитници на Манчестър Юнайтед

...
Рио Фърдинанд бе един от големите защитници на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд разказва: И тогава разбрах, че Рой Кийн е луд...

Рио Фърдинанд бе един от огромните бранители на Манчестър Юнайтед в последните две десетилетия, доказвайки, че платените през 2002-а рекордни за бранител 18 милиона паунда на Лийд са били изцяло оправдани.

Само че при идването на Фърдинанд, мнозина си задаваха въпроса, дали си заслужава да бъдат изхарчени такива суми за необоснован защитник.

Фърдинанд си напомни точно тези първи дни в Манчестър Юнайтед и описа за момента, в който е осъзнал, че Рой Кийн е "луд ".

Това става още на първата подготовка на Фърдинанд с "червените дяволи ". "Получих топката и я подадох на Гари (Невил), който беше в моя тим ", споделя Фърдинанд. "В естествен мач това бе страхотна топата - подаваш на съотборник, отиваш напред. "

"И тогава Кийн се обърна и стартира да вика: "Подай я напред, поеми опасности, в този момент не си в Лийдс или Уест Хем, ти си в Манчестър Юнайтед! "

"Стоях там и си мислех: 'Този човек е вманиачен, какво прави! Подадох на съотборник, сигурно се оправих добре.' По-късно се прибрах у дома и си мислех: 'Този човек е изцяло откачен, по какъв начин ще се оправям с него всеки ден?' И след това осъзнах, че би трябвало да поемаш опасности и по този начин продължих в цялата си кариера. Не просто да подам лесна топка към Гари, a към нападателите, с цел да направя разликата. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР