Ринопластиката на Камелия, която си клъцна носа на 50 години,

...
Ринопластиката на Камелия, която си клъцна носа на 50 години,
Коментари Харесай

Какъв щеше да е носът на Камелия на 70 без операция СНИМКА

Ринопластиката на Камелия, която си клъцна носа на 50 години, се трансформира в една от най-обсъжданите вести на тази година. Феновете я харесват с новото лице и утвърждават решението й, само че други не стопират да я подлагат на критика, че е изгубила еднаквост и е замязяла на Емилия или Галена. Колегата й Емануела очевидно е от първите, тъй като си направи същата интервенция в Турция, освен това при същия доктор, който оперира Камелия, написа HotNews.bg,

Емануела си отряза носа преди броени дни в компанията на един от най-близките си другари и моделката Гери Райчевска, когато също се тунингова при въпросния доктор, само че преди години. Сега Камелия сподели фотография на майка си, която има рожден ден и почитателите незабавно видя огромния нос на родителката й. С подобен след години щеше да бъде и дъщеря й, в случай че не го беше отрязала.

Певицата неведнъж изяснява, че носът пораства през целия живот на индивида и по тази причина тя се решила на интервенцията чак на 50 години. Явно ринопластиката си е била наложителна за изпълнителката, която след интервенцията наподобява доста по-добре.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР