Римският стадион ще стане сцена на ученическо модно ревю „Античност

...
Римският стадион ще стане сцена на ученическо модно ревю „Античност
Коментари Харесай

Римският стадион става сцена на ученическо модно ревю 

Римският стадион ще стане сцена на ученическо фешън ревю „ Античност и съвремие “. Тоалетите и аксесоарите са направени от възпитаниците на Професионалната гимназия по кожени произведения и текстил „ Д–р Иван Богоров”, а събитието се организира с поддръжката на Община Пловдив. На ревюто, което ще стартира в 14.30 часа, ще бъдат показани антични мъжки и дамски плебеи. В роклите също са преплетени претекстове от гръцката митология, като и в спортните блузи и кожените аксесоари. Събитието е със свободен вход, а учениците чакат поддръжката и аплодисментите на публиката.



Община Пловдив води дейна политика за поддръжка на професионалните учебни заведения и развиване на дуалното обучение. ПГКИТ дава извънредно добра подготовка на младежите, които виждат своето бъдеще в стилната промишленост със своите специалности в STEAM образование - „ Конструиране и моделиране на обувни произведения “, „ Компютърно планиране и десениране на тъкани “ и „ Фризьорство “.



На събитието са поканени кметът Здравко Димитров, кметовете на регионите „ Северен “ и „ Централен “ Стоян Алексиев и Георги Стаменов, началникът на РУО-Пловдив Иванка Киркова, шефове на учебни заведения и сътрудници.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР