Рим — В петък започва нов процес срещу двама американци

...
Рим — В петък започва нов процес срещу двама американци
Коментари Харесай

Започва нов процес срещу американски приятели за фаталното намушкване с нож на полицай в Рим

Рим — В петък стартира нов развой против двама американци за убийството на италиански служител на реда в цивилно облекло по време на несполучлива спецоперация, откакто висшият съд на Италия отхвърли своите убеждения.

Висшият касационен съд на Италия подреди нов развой предходната година, заявявайки, че не е потвърдено без подозрение, че обвинените, с лимитирани знания по италиански език, са разбрали, че си имат работа с италиански полицейски чиновници, когато отидоха да се срещнат с хипотетичен дилър на опиати в Рим.

Финеган Лий Елдер и Габриел Натале-Хьорт, които бяха младежи по време на убийството на 26 юли 2019 година, седяха един до различен като арбитър от апелативния съд направи встъпителни бележки в новия развой. Двамата са държани в обособени затвори покрай италианската столица.

Приятелите от Калифорния бяха приети за отговорни в убийството през 2021 година на карабинерския заместник-бригаден военачалник Марио Черчиело Рега и четирима други обвинявания и наказани на пожизнен затво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР