Рико Луис, Коул Палмър и Езри Конса бяха повикани за

...
Рико Луис, Коул Палмър и Езри Конса бяха повикани за
Коментари Харесай

Саутгейт викна Коул Палмър и Рико Люис за Англия

Рико Луис, Коул Палмър и Езри Конса бяха извикани за първи път в националния тим на Англия. Нападателят на Челси и бранителят на Манчестър Сити Луис бяха нараснали от тима до 21 години за квалификациите за UEFA EURO 2024 против Малта и Северна Македония.

Палмър беше заплатен след отличния старт на кариерата си в Челси, откакто се причисли към лондончани от Манчестър Сити в търсене на благоприятни условия за повече игрово време през лятото. 21-годишният футболист, който блесна, когато тимът на Англия до 21 години завоюва Европейското състезание предишното лято, означи четири гола и направи две асистенции в шест старта на Висшата лига за „ сините “, в това число изравнителен гол от дузпа в добавеното време за крайното 4:4 против някогашния си клуб в неделя.

Мениджърът на „ жителите “ пък назова 18-годишния Люис „ един от най-хубавите млади играчи, които в миналото е упражнявал “, по-рано този сезон, като младокът впечатли както в ролята на краен бранител, по този начин и в центъра на терена.

Междувременно, бранителят на Астън Вила Конса, който завоюва Световното състезание за юноши до 20 години с Англия през 2017-а година, също получи първата си повиквателна за мъжкия отбор след страхотното си показване за тима на Унай Емери.

Триото заменя Джеймс Мадисън, Калъм Уилсън и Люис Дънк, които бяха освободени от състава на Гарет Саутгейт заради травми през уикенда.

An update to the squad as, Cole Palmer and Rico Lewis receive their first senior call-ups...
— England (@England)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР