Рибарите са известни с историите си. Често граничещи с фантастичното,

...
Рибарите са известни с историите си. Често граничещи с фантастичното,
Коментари Харесай

Малчуганът, който хвана риба, по-голяма от самия него

Рибарите са известни с историите си. Често граничещи с фантастичното, тези разкази за необикновено огромни риби, речни или морски чудовища, закачили се за кукичките на въдиците им, съвсем постоянно се оказва мощно пресилени и изкривени отблясъци на действителността. Един 4-годишен рибар обаче, още от в този момент може да споделя истории за първия си нечуван улов.

Историите на дребният Елиан, обаче не са плод на въображението му, а самата чиста и неподправена истина. Малчуганът, родом от Норвегия е съумял да хване сьомга, по-голяма от самия него.

Огромната риба тежала близо 20 кг и била дълга цели 122 сантиметра.

Бащата на Елиан споделя, че детето се запалило по риболова, когато било на три годинки.

„ Оттогава е припрян и постоянно пита по кое време ще стартира новият рибарски сезон”, споделя още гордият родител.

Поради забележителните размери на типичната за норвежките води риба, детето е имало потребност от помощ, с цел да я извади от водата.

При гледката на хваналата се на въдицата му сьомга, Елиан полудял от наслада. Той бил по този начин впечатлен от достижението си, че закрещял от наслада.

Малко по-късно момчето хванало втора риба, която обаче, в последния миг се изплъзнала от въдицата му. Това не разстроило малчуганът, тъй като и той, както всеки риболовец, знае, че сходни неща се случват от време на време, а в дълбините на реката се крие някоя още по-голяма риба, която чака да захапе лакомо стръвта на куката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР