Риана не възнамерява да носи дрехи, които носят бременните жени.

...
Риана не възнамерява да носи дрехи, които носят бременните жени.
Коментари Харесай

Риана се появи с диамантена мрежа върху голото си тяло СНИМКА

Риана не има намерение да носи облекла, които носят бременните дами. Барбадоската певица отиде на среща с годеника си с толкоз провокационен тоалет, който може да засенчи всичките й други скандални изцепки.

Носителката на премия Грами леко прикри гърдите и ханша си с огромна мрежеста материя, оголи корема си и нанесе лек грим. Облеклото е на марката Miu Miu и е украсено с доста диаманти.

Допълващи блестящия облик са сандали с кристали от Christian Louboutin и сребърна дамска чанта от Balenciaga и солидни бижута.

Годеникът на певицата A$AP Роки не се постара толкоз и пристигна със семпло сако цвят въглен, риза и панталон. Като същински благородник, рапърът ухажва обичаната си жена и й оказва помощ да се качи в колата, когато излизат от заведението.


Както можете да видите, Риана е толкоз възхитена от личната си бременност, че е подготвена да я показва на всички чак до самото раждане. Красавицата е сигурна, че тялото й в този момент извършва най-важната функционалност, тъй че за какво да го крие под скучни облекла?

Въпреки клеветите на критиците, почитателите поддържат обичаната им певица, като й споделят, че имиджът й е най-хубавият и я молят да се грижи за себе си и бебето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР