Риалити героят от „Островът на изкушенията” Андрей Едрев е безспорно

...
Риалити героят от „Островът на изкушенията” Андрей Едрев е безспорно
Коментари Харесай

На Андрей от Бали не му дреме за вулкана

Риалити героят от „ Островът на изкушенията” Андрей Едрев е несъмнено най-атрактивният българин, за който Бали е втори дом. Островът се прочу тези дни и с изригналия вулкан Агунг, който продължава да изхвърля пепел на височина 4000 метра и блокира десетки хиляди туристи.

Властите покачиха паниката и приканиха 100 000 души да изоставен регион в радиус от 10 километра от кратера на вулкана. Българинът обаче, не се бои от вулкана и няма желание да напуща острова.

Едрев избягал от цивилизацията и месеци обикалял Бали и прилежащите острови с най-хубавия играч по лов на риба с харпун на Хърватия Деян Срвеко. При пътешествието се засекли даже със специфичните елементи на Индонезия, наречени BRIMO, отиващи да подсигурят и охраняват президента си.



Имали близки срещи с дребни и огромни акули, мантии, делфини, морски костенурки. Андрей има над 5000 фотоси и над 50 часа видеа под водата. Черешката на тортата била изненадващата му среща с 6-метрова китова акула-бебе, която се появила от нищото на два метра зад него.

Авантюристът разказа приключенията си из Индонезия в книгата „ Островът”, провокирала възторг.



Андрей знае за Бали даже повече от локалните. Развежда туристи по девствените плажове, води търсачи на мощни чувства на гмуркане. Катерил е и скатовете на Агунг, преди вулканът да се разсъни и да стартира да изхвърля пепел в небето.

Отдава чартърен вили с красиви имена — „ Девата” и „ Добро”. Започнал на смешка, само че се оказало, че доста българи желали да видят парадайса Бали онлайн, и бизнесът тръгнал. Тук са гостували сървайвърката Силвия Радулова и певицата Рут Колева. Едрев към този момент посреща посетители от целия свят — Русия, Австралия и Южна Африка.



Андрей си има и половинка — архитектурната дизайнерка Гергана Сапунджиева, която го е дарила със наследник Александър и щерка Бориса, родена в Панагюрище през лятото на 2016 година Била на косъм от гибелта, наложило се Едрев да вдигне скандал на пловдивски лекари, с цел да получи информация за дребната, която по неотложност била превозена под тепетата. Слава богу, нещата завършили с хепиенд.



България не е уютно място за мен поради политическите боричкания, по тази причина ще виждам идващите години да заставам надалеч от това място, споделя най-известният българин на Бали.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР