Риалити формата за двойки Един за друг създаде прецедент в

...
Риалити формата за двойки Един за друг създаде прецедент в
Коментари Харесай

Победителите в „Един за друг” харчат наградата си за деца и бизнес

Риалити формата за двойки „ Един за различен ” сътвори казус в международната история на предаването не с един, а с двама спечелили. Искра и Йордан поделиха огромната премия с Елена и Пламен. Всяко от фамилиите завоюва половината от събраната в игрите сума в бюджета си, надлежно 37 654 лева и 36 106 лева

По време на огромния край лекарски екип предложи на Пламен да се откаже откакто устоя всевъзможни тествания в продължение на повече от 4 часа, само че рискуваше да получи голяма контузия на дясната си ръка, която се поду и посиня. Той бе безапелационен, че не желае да се трансформира регламента на надпреварата единствено поради него. Затова Искра и Йордан предложиха да разделят успеха, тъй като и двете двойки заслужават да завоюват.

Зрители на занимателното риалити бяха възмутени от тежкото тестване, на което бяха подложени финалистите в играта, наречена „ Четири сезона ”. В нея се тестваха силите на двойките до краен лимит, а двете двойки демонстрираха достижения оттатък границите на човешките благоприятни условия. Те трябваше да устоят физически и душевен на честата промяна на сезоните – от вцепеняващ мраз и мразовит дъжд до неописуема горещина, държейки тежки чанти, символизиращи паричната премия. Условието беше сътрудниците да останат неразделни, държейки тежки сакове от по 15 кг първоначално, 30 след третия стадий. След това тежеста стана 38 кг.
Часове след финала на 10 май те споделиха по какъв начин възнамеряват да похарчат парите. Елена и Пламен, които имат две деца, считали да оползотворят премията си, като влагат в образованието на наследниците си. Именно тя била най-скептична за присъединяване им в предаването. Пламен обожавал риалити формати и се записвал на всички вероятни, само че не го избирали, тъй като не бил доста крепък физически. „ В общи линии, продуцентите и на „ Фермата ”, и на „ Игри на волята ” очевидно смятаха, че съм някакъв шушумига, който не може да издържи обикновено физическо натоварване ”, смее се столичанина.

Зрителите на „ Един за различен ” помнят Пламен от присъединяване му в конкуренцията „ Семейни войни “. Тогава колоритният софиянец не остана неусетен поради заразителния си и несравним смях. Елена и Пламен са дружно от 16-годишни и въпреки че имат две деца, по този начин и не сключили брак. Запознали се още като възпитаници в залата за хандбал. Двамата споделят и сходни специалности – той се занимава с реклама, тя – с графичен дизайн в начин на живот списания. Обичат се както в първия ден, в който са се срещнали.

„ Завърших здравословно хранене за деца до 4-годишна възраст. Смятаме да отворим център за здравословно хранене на деца “, разкри проектите си 32-годишната Искра. Половинката й Йордан ще я поддържа в харченето на премията. 27-годишният пловдивчанин има сполучлив фамилен бизнес с татко си и брат си във Англия. Двамата обаче намекнаха, че ще останат да живеят в България, като Данчо ще развива бизнеса с градинарство и ландшафт у нас. Дълго мислели, преди да вземат дефинитивно решение.

Искра и Йордан са дружно от година и половина, а неотдавна били сгодени. с цел да вземат участие в риалитито те дохвърчали от Обединеното кралство, където живеели дружно с неговите родители. Двамата с Йордан учили в един лицей, само че в разнообразни випуски и пътищата им се разминали. Срещнали се в интернет. Зарекли се, в случай че завоюват „ Един за различен ” да се завърнат още веднъж в родината си и го създали. „ А експлоадирането на епидемията от ковид още повече затвърди решението ни. Оставаме тук! ”, споделят Искра и Йордан.

От Нова телевизия пък се похвалиха, че „ Един за различен ” е било най-гледаното им предаване тази пролет. Поради големия интерес към риалитито, сигурно се обрисува ивтори сезон. Очаква се този път да се запишат най-малко три пъти повече участници, писа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР