Резултатите са добри. Вече ги коментирах в Брюксел. Анализът ни

...
Резултатите са добри. Вече ги коментирах в Брюксел. Анализът ни
Коментари Харесай

Борисов: Не исках повече Веско Маринов, не ме слушаха

" Резултатите са положителни. Вече ги разясних в Брюксел. Анализът ни е, че успеха е безапелационна и оставките в Българска социалистическа партия го потвърждават. Оставката на Цветанов беше негово предпочитание и доверието в нас по доста тематики, както той сподели, го няма, тъй че това е вярно решение ", съобщи Борисов.

" Не съм удовлетворен от някои локални структури, направихме разбор. Народът ми е дал заем на доверие ", добави министър председателят Борисов. " Приех оставката на Цветанов, тъй като това беше и негово решение, само че и тъй като доверието в нас е спаднало. Няма трети вид, разновидностите бяха - напуща управителните постове в партията, стопира да се изявява по медиите и остава да работи в централата, той това не го избра и напусна напълно. Избирането на негов заместител е работа на централата и на конгреса ", показа пред медиите Борисов.

" Не може в Ямбол да създадем всичко и да не спечелим. Или в Плевен ", безапелационен беше той. По думите му, той желал да успокои хората в партията, че " който си е правил работата, ще си я прави отново ", установи Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР