Резултатите от проверката на строителството на АМ Хемус се очаква

...
Резултатите от проверката на строителството на АМ Хемус се очаква
Коментари Харесай

Излизат подробности около строежа на АМ Хемус

Резултатите от инспекцията на строителството на Автомагистрала " Хемус " се чака да станат ясни през днешния ден. Вътрешният министър Бойко Рашков и ръководители на структури от Министерство на вътрешните работи, взели участие в акцията, която се организира на територията на три регионални града, ще дадат още информация по случая.

До момента е известно, че са задържани 10 души, измежду които шефове и чиновници на строителна компания от Благоевград. Една от тях е " Водно строителство ". Предстоят още инспекции в сдружения, ангажирани със градежа на автомагистралата.

По думите на вътрешния министър, компаниите са директни участници в схеми за противозаконен градеж на " Хемус ". Рашков съобщи, че " строител под прикритие " построява автомагистралата, а от полицията не могат да открият кой е той.

Към компаниите са превеждани предплатено милиони за построяването на лотове, за които даже няма издадени строителни разрешителни, изясни Рашков в Българска национална телевизия.

В позиция до медиите от Браншовата камара " Пътища " осъдиха дейностите на органите на реда и дефинираха акцията като целенасочена към целия бранш. Те оповестиха, че се опълчват на опитите да бъдат репресирани участниците в митингите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР