Резултатите на БСП бяха катастрофални, това не се заличава с

...
Резултатите на БСП бяха катастрофални, това не се заличава с
Коментари Харесай

Свиленски: БСП катастрофира, но Зарков избърза с кандидатурата си

" Резултатите на Българска социалистическа партия бяха пагубни, това не се заличава с минаване на времето. Корнелия Нинова пое отговорност, само че делегатите трябваше да разграничат това кой до каква степен е виновен. Прецениха, че по-правилното решение за Българска социалистическа партия и България е оставката да не бъде одобрявана. Всички старания на партията ще бъдат съсредоточени в ръководство на страната ".

Това съобщи ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред NOVA NEWS.

По думите му отговорността е главно на управлението, само че е и групова. За него Крум Зарков е избързал с оповестяването си за претендент за ръководител на Българска социалистическа партия.

" Мандатът на Нинова изтича след 2,5 години. Разликата сред Добрев и Зарков е огромна и няма по какъв начин да се повтори случилото се, защото няма нарушаване на устава " уточни той. И добави, че ще бъде препоръчано комбинирано гласоподаване - машинно и на хартия.

" Беше неточност да има единствено машинен избор, защото мнозина изпитаха усложнения и по тази причина изборната интензивност беше ниска ", акцентира Свиленски.

Той счита, че акциите на Българска социалистическа партия и на Радев са си помогнали, с цел да реализиран резултатите, които имат в този момент.

" Съпротивата от страна на ГЕРБ и Движение за права и свободи за понижаване на състава на КЕВР сподели, че това решение е вярно. Над 20 милиарда лв. в новия бюджет са заложени за обществени политики, по този начин нашите проекти ще бъдат осъществени ", разяснява още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР