Резултатът от кръвната проба е отрицателен, но си чакам документите,

...
Резултатът от кръвната проба е отрицателен, но си чакам документите,
Коментари Харесай

Абсурд! Шофьорът на катастрофиралия край Бургас автобус от година е без книжка, а не е бил дрориган

Резултатът от кръвната проба е негативен, само че си очаквам документите, с цел да се върна на работа, споделя той

Шофьорът на  катастрофиралия край Бургас рейс Огнян Маринов, който бе махленски в приложимост на амфетамин, се оказа, че не е бил дрогиран. Резултатът от кръвната проба е негативен. Пред Нова телевизия той показа, че към момента си чака шофьорската брошура, с цел да може да се върне на работа, а е предходна цяла година, откакто му е била отнета.  

Инцидентът с пътническия рейс стана на автомагистрала „ Тракия “ край Бургас на 13 октомври 2021 г. 

Няма никакви наркотични субстанции в кръвта ми, липсват и останки, а това е потвърдено с резултатите от кръвната проба, прибавя Маринов. 

„ Тези проби (б.а. с които е бил тестван водачът на авариралия автобус) не се ползват от февруари. Тези, които в този момент се употребяват, са точни за съществуването на несъмнено вещество в организма на проверявания “, сподели вътрешният Иван Демерджиев в „ Здравей, България “ по Нова телевизия.

Във всеки регионален град ще може да се вършат кръвни проби, които да излизат до дни, добави той.

Човек, който е настинал, може да светне като наркоман с всички последици от това, разяснява пък водещата Мира Иванова. 

„ Нито е безсрамие, нито оскърбление служители на реда да се подлагат на инспекции с такива проби. Тези чиновници, които се тестват, се качват на служебните коли и стопират другите водачи. Унизително ли е този, който ще ревизира различен човек с този тест, да се подложи на инспекция? “, попита министърът. 

„ Единственият сериозен проблем, който открихме, е, че когато се оспорят резултатите от тестванията, се минава към вземането на кръвни проби, които обаче се обработваха извънредно постепенно, тъй като в София се изпращаха от цяла България. Вече сме задвижили кореспонденция с министъра на опазването на здравето “, добави той.

„ Няма да оставя тези инспекции да се вършат месеци наред и хората да стоят в едно състояние на неопределеност. Те не могат да бъдат уличени в нещо, което не се открито, само че не е търпимо няколко месеца да продължава установяването за това дали индивидът е приел или не наркотично вещество “, твърди Демерджиев.  

След като водещият Виктор Николаев посочи, че от полицията са били откраднати 7 първокласни автомобила, арестувани по досъдебно произвеждане, министърът посочи, че тази информация напълно неотдавна му е попадна. „ Нямам подготвен отговор в този момент. Проверява се, тъй като част от тези бази, в които се съхраняват коли, са непригодни. Това са празни терени “, посочи той.

След като водещият подметна, че полицията би трябвало да си наеме СОТ, с цел да ги пази, Демерджиев се оправда, че ставало въпрос за странични бази и там трябвало да има защита. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР