Резултатът от 78% за“ при гласуването, което започна на 13

...
Резултатът от 78% за“ при гласуването, което започна на 13
Коментари Харесай

Актьорите гласуваха за одобрение на сделката, която сложи край на стачката, носейки облекчение на профсъюзните лидери и Холивуд

Резултатът от 78% „ за “ при гласуването, което стартира на 13 ноември и завърши във вторник, беше надалеч от съвсем единомислещото утвърждение и необятно публикувания възторг членовете на гилдията на писателите дадоха поддръжка за договорката, поставила завършек на стачката им през септември.

Но резултатът е огромно облекчение за водачите на SAG-AFTRA и развлекателната промишленост, която се пробва да се върне към естественото след месеци на труд раздори. И поставя финален, формален завършек на най-бурната година на Холивуд от половин век, с две исторически стачки, които раздрусаха промишлеността.

Отхвърлянето на съглашението би означавало връщане на масата за договаряния и, с това опцията актьорите да се върнат към стачка, в случай че водачите изискат това.

Тези водачи са освободили актьорите да се върнат на работа, обявявайки стачката за завършила незабавно след сключването на предварителната договорка през ноември. 8. Два дни по-късно той беше утвърден от борда на гилдията с 86% гласоподаване.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР