Резачката на Renault - Megane R.S. беше официално представена у

...
Резачката на Renault - Megane R.S. беше официално представена у
Коментари Харесай

Стилна премиера на Megane R.S. у нас

Резачката на Renault - Megane R.S. беше публично показана у нас. Спортният звяр на френската компания бе посрещнат по отговарящ метод. Светлинно шоу, 3D мапинг, неподготвено рали, бяха дребна бяха част от мероприятията, които уредниците от Рено България бяха подготвили. Събитието се организира в Киноцентър Бояна.

„ Renault MEGANE R.S. въплъщава колаборацията сред екипите на Formula 1 и  Renault Sport Cars. Моделът цели да отговори на потребителските упования за безвредно и безкомпромисно спортно шофиране в всекидневието. Радвам се, че сме заинтригували феновете и те се включиха в теста. Благодарение на техните провокации успяхме да покажем най-хубавото, на което е кадърен автомобилът. Пожелавам им напълно скоро  да станат горди притежатели на новото Renault MEGANE R.S ”, съобщи по време на церемонията Рено Пирел, общоприет управител на Рено Нисан България.

Най-голямото развлечение беше демонстрацията на автомобила. Той беше тестван на оптимален лимит от 8-кратният първенец на България Димитър Илиев. Той завъртя няколко обиколки на авансово 3D генерирани трасето, конфигурирани от почитатели.

Renault Megane R . S . – повече от автомобил

Новият Megane RS се предлага в два разновидността на шасито Sport и Cup, като първата алтернатива е подобаваща за всекидневно шофиране, а втората е основно за писта. Моделът е създаден в съдействие с екипа на Renault от Formula 1. Това е първият сериен автомобил, който употребява новата емблема на Renault Sport.

Вдъхновен от света на моторните спортове новото Renault megane R.S. е оборудвано с по-широка предна и задна ризница, спортни прагове и функционален заден дифузьор, както и централно ситуиран шумозаглушител. Аеродинамична ризница начело насочва въздушния поток, задейства топлообменниците и охлажда мотора. В задната част на автомобила с изключение на двойния централен шумозаглушител, са добавени странични въздушни отвори на бронята за ориентиране на въздушните потоци и модифициран спойлер за балансиране на държанието на пътя.

За първи път в този сегмент коли е добавена технологията 4CONTROL, която разрешава по едно и също време завиване на четирите колела. Тя дава и опция за по-голяма еластичност в остри завои и изключителна непоклатимост във високоскоростни виражи.

Спортното арматурно табло, алуминиевите педали, седалките с интегрирани подглавници за спомагателна опора и кормилото с пера, както и интериорния дизайн, който е решен в алено и черно, новото Renault MEGANE R.S. придвижва лидера в света на високите скорости. Като отпратка към автомобилните надпревари са и напълно светодиодни фарове R.S. Vision във формата на кариран байрак, а спомагателните фарове имат четири функционалности: фарове за мъгла, осветление на пътя в завой, габаритни и дълги светлини.

Новото Renault MEGANE R.S. се предлага с 1,8-литров турбо бензинов мотор с непосредствено впръскване на горивото, създаден в тясно съдействие с инженерите на Renault Sport.

Двигателя разполага с мощ от 280 к.с. и оптимален въртящ миг от 390 Нм. Клиентите могат да избират сред две скоростни кутии - механична 6-степенна и автоматизирана 6-степенна с двоен съединител, при която разполагаем на лидера са и пера на кормилото за промяна на предавките.

Мултимедийната система R-LINK 2 разрешава елементарно и бързо потребление на всички функционалности на автомобила – радио, навигация и други, в това число и свързване с R-LINK Store, където могат да бъдат открити приложения, основани особено за потребление в автомобила, като R.S. Monitor, който демонстрира резултатите в действително време на екрана на системата. Разширената версия на приложението ще разрешава запис и разбор на пътуванията, както и шерването им в обществените мрежи.

Безопасността по време на шофиране е обезпечена посредством адаптивния круиз надзор, системата за деен спирачен помощник, предизвестието за секване на осевата линия и системата за различаване на пътни знаци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР