Реймънд Уебър, който е брат на изгряващия рапър Узи Маркус

...
Реймънд Уебър, който е брат на изгряващия рапър Узи Маркус
Коментари Харесай

Брат на рапър в САЩ излъчва 8-часово видео на живо с две умрели жени

Реймънд Уебър, който е брат на изгряващия рапър Узи Маркус (б.р. - с същинско име Маркус Уебър), е задържан в Калифорния след осемчасова акция на полицията. Реймънд е упрекнат в ликвидиране на две дами, чиито безжизнени тела бяха предавани в 8-часов стрийминг онлайн в Instagram.

Реймънд Уебър, на 29 години, е арестуван от полицията във Вакавил и е настанен в пандиза на окръг Солано по две обвинявания за ликвидиране от първа степен и голям брой други закононарушения, в това число домашно нахлуване, предава " Дейли мейл ".
 Реймънд Уебър е бил пред камера в осемчасов стрийминг
Реймънд Уебър е бил пред камера в осемчасов стрийминг
Кадър: Fox 2
Реймънд Уебър е бил пред камера в осемчасов стрийминг и в избрани моменти в ръката си е държи револвер в ръка. През цялото това време на лъчение на пода му лежат две мъртви голи девойки, които от време на време попадат в кадър, добавя Fox 2.

По време на излъчването мъжът шепне нещо пред камерата. Като да вземем за пример се чува фразата " Това е последният път, когато ме виждате, брато ".

Зрителка на стрийма вижда, че девойките лежат неподвижно. След като вижда и оръжието в ръцете на мъжа, се обажда в полицията. Служителите, които се отзовават на сигнала, пробват да договарят с Уебер и да го примамят да излезе от жилището, само че без резултат.

След към осем часа униформените въпреки всичко съумяват да влязат в помещението и употребявайки електрошок, го обезвреждат, с цел да го арестуват.

При огледа полицията открива телата на две съблечени девойки, които лежали на пода в къщата на Вебер. Причината за гибелта им към момента не е известна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР