Революционен и експериментален: изцяло новият Tucson не е просто еволюция,

...
Революционен и експериментален: изцяло новият Tucson не е просто еволюция,
Коментари Харесай

Новият Hyundai Tucson е тук с революционен дизайн и последно поколение технологии

Революционен и пробен: напълно новият Tucson не е просто еволюция, а гражданска война в дизайна на Hyundai Нови параметрични скрити светлини - съвременна технология за дизайн - придават на напълно новия Tucson неповторимо наличие на пътя Най-добрият в класа си пакет за сигурност и насочено към фамилията улеснение слагат нови стандарти за клиентите, насочени към бъдещето си Изцяло новият Tucson предлага най-електрифицираната гама задвижващи елементи в компактния SUV сегмент, в това число hybrid, plug-in hybrid, 48-V Mild Hybrid
Това е новият Hyundai Tucson, който се отличава с модернизиран, пробен дизайн и съвременна технология, поставяйки нови стандарти в сегмента на компактните SUV модели.

В допълнение, той предлага най-електрифицираната гама елементи в своя клас, наблягайки уговорката на Hyundai за екологично шофиране, като в същото време резервира същинския си SUV темперамент. Новите акценти в дизайна включват най-новата еволюция на фирмената архитектура на фаровете на Hyundai, наречена " Parametric Hidden Lights ", и двойно оформление на интериора, което предлага персонализирано пространство, интуитивно усъвършенствано за високотехнологична атмосфера. Изображенията загатват за новаторски характерности, които отразяват новата поразяваща същина на Tucson.

Изцяло новият Tucson е четвъртото потомство на сполучливия бестселър на Hyundai с повече от 7 милиона продадени бройки по целия свят, откогато започва през 2004 година От тях 1,4 милиона бяха продадени в Европа. Това го прави най-продаваният SUV на компанията в международен мащаб. Новият стилен SUV на Hyundai идва на пазара с революционен и упорит нов образ, който следва новата дизайнерска еднаквост на компанията - Sensuous Sportiness.

" Мисията на " Sensuous Sportiness " е да увеличи прочувствените качества на автомобилния дизайн. Искаме нашите клиенти да се усещат трогнати. С напълно новия Tucson вкарваме неговата еволюция и дефинитивно изказване за неудържимия неподвижен ход на Hyundai ", споделя SangYup Lee, старши вицепрезидент и началник на Hyundai Global Design Center. " Усъвършенстваният пробен дизайн на Tucson е правилен на своя пионерски дух и ще разтресе конкуренцията в най-конкурентния сегмент в сектора. "

Незабравимо първо усещане
 Снимка 508939
Източник:

Изцяло новият екстериор на Tucson показва това, което дизайнерите на Hyundai назовават ​​Parametric Dynamics. То употребява линии, ъгли и форми, с цел да сътвори кинетични елементи на повърхността, сходни на украшение, с цел да предложи невиждана смела дизайнерска хармония. Параметричните скрити светлини обезпечават мощно първо усещане. Новите дневни светлини (DRL) са безпроблемно интегрирани в сходна на украшение решетка и се разкриват единствено при включване от лидера.

Като цяло каросерията на новия Tucson е по-голяма и по-широка от предшественика си, предлагайки дълъг челен похлупак и къси надвеси върху по-дълго междуосие, които му придават прибързан купе-характер. Страничните панели на купето оферират още една интерпретация на този параметричен дизайн. Изсечените повърхности основават изумителен контрастност сред грациозен контур и мощни форми, което допуска придвижване напред, даже когато стоите неподвижно. Опънатите атлетични форми безпроблемно се сливат в ъглови арки на колелата, където алуминиевите джанти обезпечават мощна и динамична стойка.

INTERSPACE интериор

Влизането в напълно новия необятен интериор на Tucson, или INTERSPACE, е като влизане в спретнато подредена стая, където ежедневните грижи изчезват. Тук пространството и технологиите се пресичат хармонично. Еволюцията на вътрешното оформление на Tucson докара до по-нисък централен екран на и премахване на корпуса на новото цифрово арматурно табло за още по-изчистен дизайн. Широкият борд на таблото се слива безпроблемно с вратите, като се увива към предните пасажери като бездънен пролом. Вертикално насочените форми на изцяло интегрираната централна подпора са въодушевени от водопади. Двойни сребърни линии, струящи се от централната част към задните порти, хармонизират спретнато напластените първокласни повърхностни материали в допълващи се неутрални тонове.

HTRAC 4x4 и Terrain Mode вършат Tucson същински SUV модел

Изцяло новият Tucson консолидира същинските си идентификационни данни за SUV с 4x4 благоприятни условия, с помощта на новия селектор Terrain Mode, който обезпечава още повече наслаждение за водачите. Тази функционалност, налична в хибридна версия с автоматизирана скоростна кутия, употребява създадената от Hyundai технология за задвижване на четирите колела HTRAC, която разрешава пъргаво ръководство и по-добро използване на въртящия миг според от сцеплението на колелата и скоростта на автомобила. В допълнение към другите режими на шофиране, се оферират три разнообразни офроуд режима - тиня, пясък и сняг - които усъвършенстват шофирането и настройките на HTRAC за усъвършенствано шофиране на разнообразни терени.
 Снимка 508936
Източник:

Най-широката гама електрифицирани задвижвания в компактния SUV сегмент

Предлагайки три електрифицирани варианти за задвижване и два мотора с вътрешно горене с четири благоприятни условия за трансмисия, напълно новият Tucson дава отговор на всеки вид лидер. С бензинов и дизелов 48-V Mild-Hybrid, Hybrid и Plug-In Hybrid, напълно новият Tucson предлага най-широката гама електрифицирани задвижвания в компактния SUV сегмент. В допълнение към електрифицираните задвижвания, напълно новият Tucson предлага и гама бензинови и дизелови варианти.

Изцяло новият Tucson е създаден за понижаване на излъчванията, без да прави компромис с това, че е занимателен за шофиране. Хибридната версия се състои от новия 1,6-литров T-GDI (турбокомпресор с непосредствено впръскване) Smartstream мотор и 44,2 kW електродвигател, с 1,49 kWh литиево-йонна полимерна батерия. Той се комбинира с шестстепенна автоматизирана скоростна кутия (6AT) и се предлага със задвижване на предните колела или с HTRAC 4x4. Системата е най-мощната в напълно новата гама силови елементи на Tucson, с комбинирана мощ от 230 к.с., което значи, че предлага ниски излъчвания, без да прави компромис с шофирането. Предлагани мотори:
1,6-литров T-GDI Smartstream със 150 к.с. и задвижване на предните колела 1,6-литров T-GDI Smartstream със 180 к.с. Mild-Hybrid и задвижване на всички колела 1,6-литров CRDi Smartstream със 136 к.с. Mild-Hybrid и задвижване на всички колела 1,6-литров T-GDI Smartstream Hybrid с 230 к.с. и задвижване на всички колела 1,6-литров T-GDI Smartstream Plug-in Hybrid с 265 к.с. и задвижване на всички колела
Всички мотори се оборудват с автоматизирана скоростна кутия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР