Реваншът за световните титли по бокс в тежка категория между

...
Реваншът за световните титли по бокс в тежка категория между
Коментари Харесай

Реваншът между Антъни Джошуа и Усик ще бъде през май

Реваншът за международните трофеи по бокс в тежка категория сред Антъни Джошуа и Александър Усик ще бъде през май месец. Това заяви промоутърът на британеца Еди Хърн в подкаста за бокс на радио BBC 5 Live.

Джошуа има уговорка за реванш против украинеца, от който загуби през септември 2021 година

Усик победи Джошуа с единомислещо съдийско решение в Лондон и му лиши поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF). Реваншът не беше сигурен, защото екипът на Тайсън Фюри предложи на Джошуа да не задейства клаузата, с цел да може първенецът на Световния боксов съвет (WBC) да се бие с Усик.

"Ясно е, че Ей Джей ще се бие с Усик. Това е неговото предпочитание и пожеланият му идващ мач. Ще видите този мач през май ", сподели Еди Хърн.

Все още не е ясно къде ще се организира реваншът. По думите на Хърн той още веднъж може да бъде във Англия.
"Има шансове за Англия, Съединени американски щати, Близкия изток. Имаме предложения безусловно от целия свят, моето предпочитание е да сме във Англия, само че ще забележим какво ще стане ", добави той.

Скоро ще стане ясно и по кое време ще се организира срещата за пояса на WBC сред Тайсън Фюри и Дилиън Уайт. Тя беше планувана от управлението на Световния боксов съвет.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР