Рев на мотори, мирис на бензин и сексапил превзеха Пловдив

...
Рев на мотори, мирис на бензин и сексапил превзеха Пловдив
Коментари Харесай

Рев на мотори и сексапил: Рокерки обраха точките с шествие в...

Рев на мотори, аромат на бензин и съблазън превзеха Пловдив в съботния ден, видя кореспондент на " Марица ". Причина са дамите мотористи и непрестанната им битка с информираността за рака на гърдата и потребността от навременни ограничения и профилактика.



Мотосъбитието, което се реализира за трета поредна година, се организира на Гребната база. Още в 10 часа сутринта там отвориха порти мобилна кола за спешна помощ за безвъзмездни прегледи с мамографски уред и съвещания със специалист-мамолог, както и благотворителен базар. Каузата, за която се събират средства, е закупуване на мобилен мамограф/ехограф. Апаратът ще бъде възложен за прилагане в мобилна кола за спешна помощ.



Пловдивчани, които се усещат съпричастни към благородното дело, имаха опция да дарят средства на място посредством закупуване на артикули от базара и посредством дарения в поставената от брандирана кутия. Който не е съумял да взе участие в мото събитието, може да даде своя принос и по банковата сметка на Сдружението на Жените Мотористи " Lady Bikers MPowered ": BG50RZBB91551012127436.



В 13 часа бе сложено началото на почетно мотошествие на дамите мотористи и техни другари от мотоклубове. Обединени от идеята, всички те се насочиха на обиколка из булевардите на града, която приключи още веднъж в началната си точка, а точно Гребната база.



Мощният плач на мотори провокира любознанието на пловдивчани, които се спираха да погледат шествието, да окажат поддръжка, даже и единствено въображаемо, или пък самоуверено да помечтаят и те да изпитат адреналина, скачайки върху мотора.





Благодарение на мотористките и техните другари, градът спря за 6 часа, а хората се концентрираха върху казуса с рака на гърдата, върху потребността да се отстранен табутата и да се реализира навременна грижа в битката против подлата болест.





фотоси от Валентина Биларева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР