Рецидивистът Цветелин Кашкавалов ще лежи в затвора 3 години. Това

...
Рецидивистът Цветелин Кашкавалов ще лежи в затвора 3 години. Това
Коментари Харесай

Рецидивистът Кашкавалов влиза в затвора, нападнал жена в центъра на Пловдив

Рецидивистът Цветелин Кашкавалов ще лежи в пандиза 3 години. Това дефинира през днешния ден Пловдивския Окръжен съд. Присъдата ще бъде изтърпяна дейно при първичен непоколебим режим.
Прочетете още
41-годишният Кашкавалов се изправи пред съда, по тази причина че на 11 май, посред центъра на Пловдив, на улица „ Бетовен ”, е нападнал жена и в опит да я обере. Пострадалата се пробвала да внесе сумата от 1520 лева в банкомат. Отишла до устройството с такси, а водачът останал да я чака в колата, тъй като по това време валяло дъжд. След като дамата влезнала в тунела на банката, Кашкавалов я видял, че държи огромна сума пари и решил да я обере. Отишъл до нея и почнал да дърпа парите, само че дамата не ги пускала. Опитал се да ги открадне, само че не съумял да ги издърпа от ръцете на дамата и я блъснал по главата. След това избягал с празни ръце.

Кашкавалов  е осъждан неведнъж и преди, а днешната си присъда получи откакто подписа договорка с прокуратурата. Освен присъдата от 3 години той трянва да заплати и разноските по делото в размер на 70 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР