Рецидивист с 28 провинения на пътя обърна по таван друг

...
Рецидивист с 28 провинения на пътя обърна по таван друг
Коментари Харесай

Рецидивист с 28 провинения на пътя предизвика катастрофа с жертва в София


Рецидивист с 28 прегрешения на пътя обърна по таван различен автомобил на Околовръстното шосе в София. Загина френски екскурзиант. 62 годишна жена, сега е с заплаха за живота в столичната болница „ Света Анна “. Ранен е и водачът на ударената кола.

Според очевидци 39-годишният мъж, провокирал злополуката, е карал с 200 км/ч.

Инцидентът става в 4 ч. сутринта, когато не е имало съвсем никакъв трафик по Околовръстното шосе. Жертвата – френски жител, и ранените – французойка и българин са пътували в автомобил, който се е движел по разпоредбите.

Водачът, провокирал злополуката е незасегнат. Според медии виновният водач се споделя Димитър Любенов, само че прокуратурата и Министерство на вътрешните работи не назоваха публично неговото име. Той към този момент е ареста за 72 часа, повдигнато му е обвиняване.

В обществените мрежи жена описа, че е станала очевидец на случая. Шофьорът на потърпевшия автомобил се е опитвал да измъкне старата двойка французи, а виновният лидер е бил с несъответстващо държание.
По данни на КАТ от 2011 година досега против мъжа са издадени 23 електронни фиша за превишена скорост и други пет наказателни акта.

При задържането мъжът е отказал тест за алкохол и опиати на място. По-късно му е взета кръвна проба във ВМА. Резултатите се чакат.

Прокуратурата още веднъж предложи незабавни законодателни ограничения за още по-строги санкции за шофиране с превишена скорост и след приложимост на алкохол и опиати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР