Ретроградният Меркурий преобръща живота на три зодии. Той винаги идва

...
Ретроградният Меркурий преобръща живота на три зодии. Той винаги идва
Коментари Харесай

На 23 август Меркурий отново става ретрограден! Чакат ни хаос и чувство за изоставеност

Ретроградният Меркурий прекатурва живота на три зодии. Той постоянно идва с една цел – да поправи това, което не работи добре и не е в интерес на бъдещия ни прогрес.

 

Този път Меркурий ще бъде назадничав в Дева от 23 август до 15 септември. В този случай неговата задача е да разберете какво се е объркало в другите области от живота ви и да ви помогне да ги подобрите, въпреки и от време на време не по лесния метод.

 

Ето кои зодии са най-засегнати от този назадничав Меркурий:

ОВЕН - През целия август както отзивчивата планета Меркурий, по този начин и вашата персонална планета, огненият Марс са в Дева. Не единствено сте усетили въздействието на рационалната Дева върху себе си - успокояваща и практична, само че също сте свързани с бъбривия Меркурий, тъй като той заема същия знак като вашата ръководеща планета. Сега обаче Меркурий става назадничав на 24-ти август, а Марс напуща Дева на 27-ми.

 

Усещането за изоставеност и евентуалното начало на безпорядък не могат да бъдат разказани съответно и се чувствате малко изгубени.

 

ЛЪВ - По време на цялата назадничавост на Меркурий се случва Венера, планетата на любовта и хубостта, да е във вашия знак. А самата Венера е ретроградна през половината от този интервал, тъй че вашите несполуки ще бъдат най-вече в любовта и дома. Комбинацията от Меркурий, планетата на връзката, и Венера, планетата на любовта, които ви засягат по едно и също време, може да ви накара да се почувствате по този начин, като че ли персоналния ви живот става обезсърчителен.

 

СКОРПИОН - Ретроградният Меркурий извежда някогашни любови от предишното ви и разрешава на тайните да изплуват на повърхността. В този интервал би трябвало да очаквате непредвиденото. От инцидентна среща със остаряла обич в супермаркета до нов почитател в Instagram, който е съмнително прочут – тези призраци идват в живота ви с вярата да им дадете втори късмет. Вие преценете дали е рационално да пуснете в сърцето си някой, който към този момент го разрушил един път.

 

Съвет на звездите: Изглеждайте щастливи, когато срещнете някогашния, а по-късно самоуверено го блокирайте от живота си.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР