Ретроградният Меркурий отново е тук! Планетата на комуникацията, пътуванията, мисленето

...
Ретроградният Меркурий отново е тук! Планетата на комуникацията, пътуванията, мисленето
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий - как ще повлияе на зодиите?


Ретроградният Меркурий още веднъж е тук! Планетата на връзката, пътуванията, мисленето и ученето ще е в противоположен ход от 27-и септември до 18-и октомври. Периодът е цялостен с провокации, усложнения, проблеми с техниката и би трябвало да сме доста деликатни. Ето какво да чака всяка зодия, съгласно американския " Cosmopolitan ".

Овен

Време е да помислите още веднъж над случилото се напоследък и да видите какво е било държанието ви във връзките с околните хора. Дали в действителност сте толкоз почтени, колкото си мислите или би трябвало деликатно да анализирате държанието си? Важно е да не ви стане табиет да вършиме себе си приоритет, като по този начин жертвате другите. Общувайте повече и помислете за своето държание.

Телец

Време е да станете по-прецизни, да следите дали всичко е тъкмо и се развива добре. Да се уверите, че имате положителни обноски и сте деликатни - по този начин ще постигате триумфи и победи. Хората ще гледат на вас като на водач, на човек, който e честен. Грешките са естествени, всички сме хора, само че в този момент би трябвало да ги избягвате и да сте още по-внимателни.

Близнаци

Съжалявате ли за нещо от предишното, обвързвано с образованието ви? Сега може да усетите, че ви се е желало да учите нещо друго или да продължите образованието си, да сте постигнали повече. Помнете, че небето е граница и към момента може да се заемете с това, което желаете. Ако мечтаете за нови върхове, започнете да ги покорявате.

Рак

За вас ретроградният Меркурий е времето, в което да се потопите в мисли в дома и да анализирате някои обстановки. Спомнете си за неща от детството, запишете спомените си, вникнете даже в дребни елементи от ранното детство. Може да помислите и за старите си сантиментални връзки и да видите дали държанието на някогашните не се повтаря. Така ще видите какво сте научили за любовта.

Лъв

Много рядко хората умеят да изразят тъкмо какво усещат в самия миг, в който се намират, в това число и вие. Отделете време и помислете по какъв начин изразявате своите усеща и страсти. Анализирайте това, което приятелите ви споделят за вас и по какъв начин специалността ви се отразява на личността ви. Все още не е належащо да вършиме промени, само че през идващите седмици може да извършите проекти и да ви хрумнат нови хрумвания за бъдещо развиване.

Дева

Уверете се, че организацията ви е добра, че имате график и не изоставате със дилемите си. Ще усетите, че парите летят много бързо, когато се забавлявате и това постоянно ви се случва. Стегнете се и се фокусирайте над работата. Няма неприятно да се поглезите, само че би трябвало и непоклатимост.

Везни

Меркурий е назадничав по време на вашия сезон, което ви се коства занимателно. Суперсилата на Везните е да не престават напред с лекост. Все отново, в случай че планирате да постигнете напредък до рождения си ден, помнете, че е значимо да изследвате какво става в живота ви. Пишете в дневника си, направете си характерности съгласно зодията, помслете за случилото ви се. Така ще разпознаете своите мощни и слаби страни.

Скорпион

Внимавайте да не станете прекомерно прочувствени през интервала. Подсъзнанието ви постоянно ви саботира, когато се отдадете на усеща и страсти. Обръщайте внимание на думите, кито употребявате и на това какво споделят близките. Анализирайте диалозите, не си правете прибързани изводи, които ще ви доведат до неуспех. Важно е да бъдете себе си, не да се вършиме на такива, каквито не сте.

Стрелец

Починете си, стойте на страна и замълчете - от време на време да казвате по-малко неща е верният избор. Обикновено сте душата на компанията и хората обичат да са към вас. Талантливи сте и може да предложите доста неща. Трябва да се уверите, че цените себе си и не подценявайте умеенето си да накарате слънцето да изгрее във всяко помещение, в което влизате. Ако нещо не ви звучи както би трябвало, помислете по какъв начин изразявате себе си.

Козирог

За да е спокойно и умерено на работното място, поспрете, слушайте другите и работете в екип с тях. Понякога се фокусирате толкоз доста над това да свършите работата, че не говорите за своите терзания. Много сте уми и интелигентни, покажете това. Ако поемате повече опасности, може да спечелите, само че общувайте с другите сътрудници повече.

Водолей

Много е значимо в този момент да ревизирате своето положение, да се уверите, че сте добре. В последно време събрахте доста нова информация, научихте много - проверете още веднъж дали всичко е вярно, дали всеки факт е истина, преди да споделите знанието си със света. Това, което си мислите, че знаете, може да е неправилно тълкувана или разбрана информация.

Риби

Време за промени и трасформации, само че в този момент ще имате малко отмора и ще може да се насладите на това, което сте постигнали, да видите какъв брой дълъг път сте минали. Изискват се доста старания, с цел да блестите по този начин. Следете напредъка си, само че оценете и това какъв брой са израснали приятелите ви. Ако осъзнаете, че някой от тях не е, помислете за какво и говорете откровено с него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР